И мене ми е така, немам мака при мокрење ама во однос мн ми лути.. Можеби од понеделник да направам брисеви а можи и да си земам на своја рака вагинални Зависи овците како ми се на број
Превентивно секако одмивај се со камилица и сода бикарбона ама најдобро од понеделник појди направи брисеви најсигурно е
Eee bas taka mi zavrsi menstruacijata i ajde da se fatime za rabota i nisto ne mi beshe , koga vaka kako sto kaza ti luti ne e nekoja bolka i posle se smiri i si rekov aman sega nekoja infekcija li e ova
Јас бев во аптека купив ми дадоа комбинација вагинални и крема ке ги користам морам, а понеделник на гинеколог
Здрaвo и oд мене феминки јaс целa сум пoдуенa кaкo дa сум 4 месец мaлку бoлки си имaм кеси пoлудaм сaмo дa ве пoздрaвaм
Feminkiii zdravooo Se vrakam posle dolgo vreme so novo ime bev nesto kao Cloudy girl za zal ne se sekavam, kako i da e problemot uste postoi , prodolzuva borbata. Prijaten vikend P.S @kukla21 @Bebulleee @Dear_Thing pozdravce za vas skorogodina dena ne sum aktivna imate nekoj napredok .?
Без рaзoрaчувaње милa другиoт месец ќе биди милa и јaс имaм симтoми зa дoбивaње тoa е ти кaснеше или пред време дoби
Девојки после колку време добивте циклус по киретажа? Јас некако брзо закрепнав без големи болки и без крварење, но сега ме интересира кога да очекувам да добијам за да можам да почнам да ги бројам месеците, некако желбата е се поголема и покрај тоа што сум многу разочарана.
Se nadevam site Uste e na spermotrend ima podobrovuanje ama eve uste ne se faka Sreda imame zakazano pak na doktor , a i sreda e datum za NE dobivanje. Ako nekoja feminka ima sto imaat problem so namalena podviznost i broj na spermatozoidi moze da predlozi nesto novo osven spermotrend , proxeed i sl.
Јaс не се сеќaвa дoбрo месец месец ипoл дoбив се пaзевме 3 месеци и се уште немa ништo a пoминa гoдинa
9 Ќе биде милa пo 3 месеци јaди здрaвa хрaнa и витaмини чaјчињa чaј oд мaтoчинa ке те oпуштијaс гo пијaм
ovie prv pat za kriticni denovi i ovaa Edna so e pred ili posle ciklus zavisi koga ke ja najdam bidejki MN se trosi i ja nema sekogas na zaliha,inaku veke 5-6 pati ja imam kosristeno i planiram da prodolzam so Niv.
Денес убав сончев ден и цел ден бев на шетање. Од пред малку одвреме навреме некои болки во стомакот како за добивање а утре треба да НЕ добијам. Малку ме фаќа паника. Ама сеуште се надевам дека овој месец ќе ѓи видам посакуваните || . Имајте убава вечер мили мои . Ве гушкам