Имаш и симптоми необични како што причитав, гледам и јас има некоја цртка За два дена нов тест или преку крв, ти посакувам позитивен резултат!
Duso aj kazi mi 24 casovnava se koristi pred ciklus ili koga ke mi zavrsi.I dali samo ednas mesecno se koristi.
Добар ден на сите јас викендот се пуштив во шетња дома не се прибрав и баш ми онака опуштено и собирање сили за да се фрлиме на работа на труд @bokace Со среќа мила и јас гледам бледа линија ти посакувам позитивен тест и да не развеселиш малку доста беше депресија и негативности.
И јас сега дома отворам и како да гледам бледа линија, но само ако не ја зумирам сликата туку вака како што е во постов ставена. Ама за најсигурно ќе чекаме утре бета!
Истите симтоми и јас ги имам а утре ми е ден за не добивање, на сликата и јас гледам бледа линија со среќа bokace ,
Еве ме и мене пак на рапорт пред легнување. Од пред пола саат имам некакви тапи болки во кичмата и јајниците . Некакви симптоми се само незнам дали за добивање или за бременост . Градите не ме болат како што вообичаено ме болат пред добивање. Здравје ако утре кога ќе станам немам добиено трчам во аптека по тест . Се надевам ако има нешто ќе покаже и со втора мокрача . Поздрав до сите вас и лека ноќ . Ве гушкам мили мои