И јaс ги пиев дo пред некoј ден aмa сегa ке видaм и aкo немa ништo ќеги прoдoлжaм и лист oд мaлинa е мнoгу дoбaр зa прooднoст нa кaнaлите aмa не знaм кaде дa нaјдaм сегa земи пие еј си oд сегa чaјчињa дoбри се зa мaткaтa aкo мoжиш дa нaјдеш вирaк црвен здрaвец aјдучкa тревa невен мјчинa душицa кoпривa кaнтaриoн ке ти јa зaцврстaт мaткaтa и зa 3 месеци дa си oстaниш идa биди се вo ред милa
kaj mene ne a gi piev 4 ipol meseca. ona sto mene mi pomogna da imam redoven ciklus da zabremenam i da iznosam dete e metforminot, gospod da go blagoslovi toj sto go izmislil.
А за што се пие Метформин? Јас имам редовен циклус, ама ми дијагностицираа ПЦОС, инаку одев и на следење фолекули, имав убав фолекул минатиот месец, ама ништо...
Мене пред добивање во последно време ама ич не ме болат, ме болеа кога пиев хормонски апчиња, така да ако ме болат пред добивање може да има нешто па се надевам и кај тебе сега
Мили мои ништо од мене овој месец . Добив Бидејќи ми доцнеше имав голема надеж овој месец ама ништо. Повторно разочарување. Ве поздравувам и е гушкам сите
Во ред ти се.. До душа мене на 5 ден FSH ми беше 4,5 A FSH 1,76 П.С Добро утро лепотици, неколку ноќи неможам да спијам ич, се будам во 03 часот а ми се спие ми се плачи... Уште малце ќе се спремам па одам да мерам пролактин, и секако да шетниме да го искористиме времето
Незнам веќе што да мислам еве се е во ред а бебе нема, се мислам месецов да направам инсеминција али мм ме нервира се ми вика ајде уште малце да пробаме природно :/
Колку да те утешам. Сите мажи се исти.. Но не во сите полиња А морам да кажам мм некогаш вели камо мене спермограмот да не ми беше во ред барем ќе одевме на инсеминација а вака се отепа мачење со хормони...
Добро утро лепотици ајде месецов да се израдуваме со некоја што ќе има две црти па редно време е веќе
Тоа е мила . Овој месец со нови сили ќе се фрлиме на работа и да се надеваме дека ќе си видиме две цртки