Dobro utro devojki nekako ovoj mesec demel nas mesec zenski ama nisto ne ni ode ama morame da go skrsime mrazot.jas sega se vrakam od kaj doktorkata denes mie 9den pa da vidime folekuli kako rastat ama nekako mn zaspani se mnogi se mali 10mm toa e nisto mi rece da gi sledime da odam vo petok ako se isto od nareden ciklus ke mi dade terapija klomifen i taka mie nekako bezveze, se nerviram mnogu @bella.gk ajde uzivaj vo toploto vreme i so novi sili
Ајде месецов ќе биде подобар и за 9 месеци предновогодишни, новогодишни, божиќни бебиња едно чудо ќе се изнародат! Сите што месецов добивте, следниов е ваш! Кај мене поминаа големите утрински менструални болки, три дена траеја Сега остана само повремено пецкање и кичма од лева страна. Градиве никаде ги нема да болат, не ми се зголемени, не ме болат речиси ич. Многу сум омалаксана, слабост во нозе осеќам и мноооогу ми се спие. Соништата почнаа утрово кога призаспав, првпат откако се обидуваме сонувам бебиња Се' нешто неубави и напорни соништа ме мачат пред добивање, но овој пат убаво беше. Инаку, да си кажам дека не верувам во соништа и никогаш не се мислам што значат, но овој ме опушти иако ниту едно од бебињата не беше мое.
Dobro utro dobri luge...nov mesec doaga iste malce novi sili za mnogumina... mene mi zavrsi dobienoto zavcera...vcera prvpat so mm imavme nezastiteni odnosi po kiretazata...ne znam kako da vi kazam izmeshani cuvstva eden kup...izmeshana sreka so strav so ne znam uste sto... Isto me interesirase da prasam dali na nekoja i se ima sluceno odkako ke svrsi mazot vo vas dali nekogas vi peche vnatresnosta od vaginata (se izvinuvam za izrazive)..mene vcera mi bese taka cudno malce... Ubav den na site
Јас на првиот секс после киретажата почнав да плачам, лежам и солзите сами течат дур се врти филмот. Не посакувам никому...
@Bebulleee @Dear_Thing i mene mi bese mnogu tesko ne zaplakav ama strav me fati..kako sega se odponovo... Silni sme toa e drugo ne ni preostanuva ve gushkam
Ѕверки сте вие,ви се восхитувам и поклонувам на сите,кои на патот до бебе,доживеале и загуба-што побрзо да ви даде Бог најубави бебиња,со образи дебелки и витки на ноџињата, да да,такви.Јас добра,домашно пишуваме,ама месецов некако сум релаксирана,без посебни очекувања.Си бројам денови до одмор во Мк,и тоа ме исполнува моментално.Дајте бре жени еден позитивен тест,што месец ке беше,на следната трудна детето Среќко ке се вика оп стоп
Мене ми е рано за недобивање, има уште една недела, но некако уште од средина на циклусот почнаа да ме болат градите, а последниве денови чувствувам како некое т.н. „тегнење“ на матката..исто како кога бев бремена првиот пат. Ама не се филмам..за да не се разочарам. Ќе почекам. Без нервози само, јас се расположувам со некој мал шопинг, си правам слики за инстаграм, мислам позитивно, музика, викендов бев и во диско на хип хоп..пешачиме со сопругот, филмови..Многу среќа Ви посакувам