Да се навратам на медалите што треба да ни се дадат... Вчера, околу четири саати во кафана (јас и мм директно отидени после гинеколошки преглед и разговори за инсеминации и ивф и све по ред) со две трудници, две со мали бебиња; ние единствен пар од мажени/женети без дете. Цеееела вечер се збореше за бременост и бебиња и одење на трето дете, јас и маж ми си пиеме, си мезиме, се смешкаме со сите. Седнуваме на страна со жените во еден момент, почнуваат да зборат за бременост и тестови, уз пат коментар како никогаш не фрлиле џабе пари за тест за бременост, дури и тогаш еднаш-двапати кога купиле биле позитивни. Цела вечер бев насмеана, разговарав со сите, на сите тие теми, не дозволив ништо да ме допре... Сепак мислам дека требаше некое медалче да ми дадат кога си отидовме
@Dear_Thing eheeee, imalo I imalo takvi situacii I kaj nas. Samo si goltash I se smeshkash... Zdravje, kje si docekame I nie
Здраво, девојки, да се придружам кон желбите и да се надеваме дека овие убави сончеви денови ќе донесат на многу од нас уште поубави месеци
Жуља, жуља, ама убаво жуљање е како што гледам, како поднасмеана ми стои А и сигурно е добро истругана рачката со фина шмиргла
Не сум добила сеуште Земав примолут нор , од денес ќе ги пијам , па здравје треба да се договарам со докторот од Гак за лапараскопија. Бета не проверив , нема потреба.
Ако има жолто тело, тогаш имало овулација. Не сфаќам како се исушил фоликулот. Ако се исушил нема жолто. Незнам што докторот ти кажал.
Здраво на сите феминки...мене некое време ме немаше на форумот но не сум Ве заборавила и пак пишувам...пишувам со гооолема болка во срцето бокла која неможе да се опише со зборови...зошто Господи не ја изгониш вештерката и повеќе да не иде кај никоја од нас што одамна чекаме,што толку згрешивме незнам која е причината за тоа чекање.Но како и да е нема да се откажеме и понатаму ке продолжиме и ке го изодиме овој трнлив пат.Ве и * ситее до една! Имајте убав ден и без разлика дали вештерката дошла како мојата
Здрaвo женички денес се зaкaжaв зa хсг кaј мoникa вo Прилеп вo Битoлa немa имa прaенo некoјa вo Прилеп и ми дaде дa испитaм утре хoрмoни и ми дaде клoмифен oд 5 ден
Здраво и од мене, ме немаше 2 недели, ама ве читам нон стоп. Завршив со тежок инфект, сега сум на антибиотици, едвај пошто сум скоро на се резистентна..ама тераме...тоа е. За бебе ќе почекаме...
Utre treba da pravam mikrobioloski testovi...dali znae nekoj dali smee da se ima odnosi den pred testovive?
Прашање: После колку време од обидување за бебе (неуспешно) може да се почне со кломифен? Дали сами барате од матичниот или тој одредува кога е најдобро?
Jas denes sama si pobarav i mi dade doktorkata koga vlegov mi veli ajde ti kasni jas mu velam ne za dugo sum