А те праша прво дали имаш проверено проодност на канали што така лесно ти дала Климифен? Едит. Сега ми текна дека назад пишуваше дека ќе одиш на хсг овој циклус.
Не ме прaшa знaе декa немaм прoверенo јaс сaмa си пoбaрaв и хсг и хoрмoни и клoмифен o рекoв дa прoбaме сo нив oти сестрaми oд нив oстaнa oд 2 месец и не јa прaтеше сaми си пукaле фoлкулите првиoт пoмaли се шaсите a втoриooт пoгoлеми тaкa вели дoмтoркaтa и пoубo билo oд 5 ден дa се земaт ке видиме денес хoрмoни
Добро утро до сите лепојки морам да го споделам ова со вас сабајле кај мојот матичен кој е цар пред се морам ова да го кажам имам многу отворен разговор со него вика ; немој да се ослонуваш на 14 ден од циклус дека е овулација бидејќи не секоја жена има редовен циклус на 28 дена така да кога ќе ти заврши циклусот ќе рачунаш 10 дена и ќе практикуваш три пати неделно знаете што и пиј фолна нема штета поздравче
И јас планирам од овој месец да почнам да пијам фолна , само не знам кој да ги земам . Некој предлог ?
Jas piev folna od alkaloid , pa femibion 1 , pa elevit i sea najnovoto od femibion e Femibion 0 baby planung , od nareden mesec pocnuvam ili so toa ili so Profertil Female Edit:za profertil uste istrazuvam
Јас напрвин пијав фолна од алкалоид сега матичната ми даде Pregnacare. Има доволно витамини во нив и фолна 400мг.
@dunika , jas ziveam vo Germanija , tuka se 90 tableti 34 ili 36 € , koga bev posleden pat vo Makedonija , prasav po apteki gi nemase uste , sega ne znam mozebi veke gi ima . Proveri online dali mozi da gi poracas
Јас почнав со Кломифен по девет месеци обиди. Спомнав јас и претходно, но тој тогаш ми ги даде. Јас пијам Фолиод (фолна со јод). Ама се мислам да ги сменам малку, да земам со б12, овие веќе година дена ги пијам.
Здраво Дали некој се има лечено од ендометритис (воспаление на слузокожа на матка), предизвикано од бактерии???
Мене ми беше вoспaленa и ми дaде едни вaгинaлни мaтичнaтa aмa не се сеќaвaм пред еднa гoдинa земи си чaј oд невен и aјдичкa тревa тие се дoбри пoпиј ги мaлку кaнтaриoн чaј