Ve pratam nekoe vreme i vi gi citam cudnite teorii. Ama po cudna od mojava nema koj bi rekol deka po tri godini odenje po tie vrati jas go dobiv ova najslatkoto nesto na svetot duri I jas nemozam da poveruvam deka po priroden pat se fati I zatoa najdete sI druga zanimacia ne go cekajte ono samo me si dojde. KOJ E GOSPOD NIKOJ NE E. Od see srce vi ja posakuvam ovaa radost. Guskii
Честитки мила, многу убава и лесна бременост ти посакувам. Ти си уште еден пример дека само со трпение и добри мисли се добива посакуваното и тоа по најлесниот пат
Со лесно, со убаво! Бог со вас. Не сфатив само на кои врати мислеше, три години одење по тие врати... На докторите или?
Добро ден, убави девојки Тука сум и јас, Ве следам ама од работа од спремање Младенци и неможам да пишам и сега конечно допрев до креветче.Во Вторникот бев на гинеколог меревме фолекули ми беа 7.86 и рече ајде да следиме, бев во петок беше 12,98 и пак утре треба да одам да видиме како е. @baby 5 ти честитам од срце имај убава и лесна бременост