Јас имам спротивно мислење. Моето искуство и искуство на мои блиски по државни болници е доста лошо, а во приватните сосема спротивно што од однос со тебе па се до желба навистина да ти помогнат. На крај сите имаме различни можности и различни искуства. Јас одам на приватно поради чувство на сигурност и доброто влијание на психичката состојба која патем е многу важна за вакви случаеви како што сме ние. До душа и во државна има добри доктори само мора секогаш за се да се бараат пријатели и во многу случаеви и да се плати малку повеќе за услугата.
Добар ден женички, како сте денеска? @baby 5 честитки, лесна бременост Овие неколку дена ми беше прилично лошо, депресијата си го направи своето ама денеска сум многу подобро. Уште 12 дена до НЕдобивање, па ќе видиме. Како Господ никој не е..
Здрaвo женчињa и oд мене. денес денес глaвoбoлкa нервoзa лудилo се мислaм цел ден утре кaкo ќе пoминaм нa хсг
Што ќе ти е анестезија? Не е нешто што не се издржува. Ајде, храбро, едно апче за болки пред хсг-то и немаш гајле.
Jas piev ventor i diazepam od 2 mg i mnogu solidno pominav,so ogled na toa kolku bev preplasena i so misla deka koj znae kolku kje boli. Se izdrzuva... So srekja
Девојки да ве поздравам и да ви кажам дека ве читам секој ден ама немам некако сила да пишам. Јас вчера си добив овој пат регуларно на 26 дена овој пат и денес веќе немам ништо. Во петок ќе одам за пап и брисеви и после ќе видам што ќе правам. Се мислам за кломифен ама не ми влијаеше убаво минатиот месец и ми е страв.
Што беше проблемот додека пиеше Кломифен? Можеби си пишала, но не се сеќавам, па ако не е проблем, потсети ме.
Секој месец не е исто... Јас мислам да пробате со Кломифен уште еднаш.. и така терапијата е 3 месеци...
Добро и убаво сончево утро Ве шпиунирамда си знаете и честитки до новата трудница (заборавив која беше) Јас сум добро имав мало пагање ама квалитетно сега сум ОК и тоа е. Си реков овој роденден,а и Велигден ке ми бидат или најрадосни или она другото (пу пу скраја да е ) останува да чекам Знаете пишав пред скоро месец дена дека ми се врти една песна во глава нон стоп,нема лутиш нели сакам да ја постирам и да ве изгушкам сите овака виртуелно