Со лесно мила пишувам рацеве ми играат од возбуда како да ми се случило мене мм вика што се насолзи јас викам кукле е трудно
Ќе ставам, не го зедов за џабе, ама не сака ништо да излезе. Дур го чекав резултатот од систина, мисам дека 10 пати бев во вц. Скроз се исцедив.
Куклеееееее Ова од среќа ко што плачев за мојот тест! Не ми се верува од убавини, Господииии Мислам дека се израдував ко за себе Бог нека ве чува кукле, ако има некој што повеќе го заслужува ова.... не знам што да кажам
Oooooo честитки, со лесно само!!! Цртките има да ти бидат јако црвени Што убаво еј, новогодишно/предновогодишно бебче има да биде ова а
Ќе видиме, се надевам за скоро да тестирам. Изгледа течноста ми излегува од очи бидејќи цело време плачам.
Абе бета 4000+ имаш! Мислам е доволен показател До вечер ке мочнеш сигурно, па да си имаш и еден тест кој ке те потсетува дека реално е оваааа Многу убава вест, само нека се множат и летово сите со мешиња
И јaс плaчaм зa тебе кукле мнoгу ми е милo милa. Си ги реди Гoспoд рaбoтите штo е нaше ќе си дoјди,брaвooo кукле сите убaвини дa ти ги дaвa Гoспoд *hug:
Добро бе жено сакаш срце да ме мавне. Читам викам не е до толку забегана со вакво нешто да се шегува ,НЕЛИ Честитки и ова бета на кој ден е,како близначка бета да е
@kukla21 , ми го разубави денот . Ти посакувам да си имаш лесна и убава бременост. И за 9 месеци да си гушкаш бебенце . Многу се радувам .