Кукле кoгa ќе oдиш нa преглед дa не ги зaбoрaвиш сaмo гaќите милa кaкo мене. Срцетo стoткa ми чукa зa тебе милa сo леснo
Аааааааааааааааа Зошто само еднаш ЛАЈК може да се стави??? Морам да кажам дека уште пред да се зачленам и почнав да ја читам од почеток темава, ја следам твојата приказна. Додека читав со ред, секој момент чекав да објавиш позитивен тест и еве се радувам како за себе! Се радувам за тебе, за вас, многу се радувам! Да си имаш најубава бременост, да си имаш најубави труднички "маки", јас ќе те читам и во Труднички!
Го знаеш она, не те сакам-ја те обожавам? Епа не ми се допаѓа тестов, ГО ОБОЖАВАМ!!! Јас не ти ја знам приказната, од скоро сум на форумов, но според она што членките пишуваат, трнлив бил патот до среќата. Од сега само рози да ти цветаат Со среќа, со лесно и убаво! Браво кукла!
@kukla21 Не ја знам цела твоја приказна,знам дека секогаш од срце се молев и за тебе...и плачам од среќа....Со здравје да си го износиш Јас чекам да не добијам,немам многу надеж,не бевме многу активни и мислам дека овулацијата ме одмина овај месец,и кај мене некој чуден месец. А ако нешто бидни ќе бидам најсреќна...
Mene mi mirisa na bliznacinja!!! Cestitki @kukla21 da si sekogas srrkna kako na ovoj den!!!! Sekoj moment cekav da pised aprililj go odbra denot za najubavite vesti!!! So sreka i na tebe i na maz ti!!! Ako ne ti e tesko spodeli zbor dva koga ke se soberes od euforijata za tvojata prikazna...ajde sega odmaraj gali gi meshkovcite!!!pozdravce
Кукле милa кaкo ни гo рaзубaви денoт нa сите и месецoт нoв милa се пoрaдвaвме сите милa вaкa дa е секoј ден дa си честитaме цел месец ти честитaм уште еднaш*clap:
Честитки Кукле најубав почеток на месецот баш ме израдува, се надевам дека април ќе ни донесе радосни вести,јас после резултатите од хсг три дена само си плачам, денес се прошетав на чист воздух и си реков Бог е голем што е мое ќе си дојде.поздравче