Здраво милички мои. Денес направив прв тест за овулација и веднаш ми се појавија две цртки. И веднаш се фрливме на работа Е сега не знам дали и утре да правам или нема потреба ? Цртката не беше многу јака . Поздрав , ве гушкам
Ако цртата не е иста како и контролната тогаш не е овулација, тоа покажува дека наскоро ќе настапи овулација. Утре пак тестирај се, во меѓувреме имајте односи
₩anna Be Momm¥ E ubavo bi bilo kratko da se zadrzime ovde pa da se druzime vo fazata na devette meseci . No kako sum zaglavena so bakteriite antibiogramite antibioticite ...koj znae koga ke go zavrsam ovoj level .
И јас заглавив со ешерихијата, еден тон антибиотици испив. Пробај со Макмирор вагиналети. Јас да ги допијам антибиотициве и ке продолжам со нив. Еднаш ги искористив и за среќа ми се среди долу ситуацијата, сега имам во мокрачата и ми се префрли вагинално и затоа пак ќе ги искористам. Гуд лак и пиши што ќе одлучиш!!
Ovie gi nemam probano . Ke razgovaram so doktorkata i ke otpocnam . Kolku sto procitav ima i tableti vaginalni ovuli na macmiror .. Ti blagodaram za sovetot ..mnogu mi znaci . So lesno i kaj tebe pa da gi ubieme patogenite bakterii. Za esherihia piam i caj od.divo nane
Znaci znam kakvo e cuvstvoto koga imam bakterija i kandida. Odvratno .dodadno. so postojan nemir.te cesa stipi pecka mirisa. Nemam nitu eden simptom sega.Antib mi ja unisti vo celost normalnata flora.E ako treba povtorno da pijam ke pobaram muskulno da primam antibiotik deff vo kasulite ne veruvam
Здраво виртуелни другарки, како сте? Ве читам секој ден, нека овој месец биде полн со мешиња. Од пред три дена грчеви во долниот дел на стомакот и како менструални болки ама прилично силни и траат по 3-4 секунди. Треба да НЕ добијам за три дена, овој месец многу сум исплашена и јас незнам зошто толку многу..
@prettymamma и јас имав вакви симптоми пред да НЕ добијам. Плус како силен притисок во долниот дел на стомахот. Со среќа.
Добро утро девојки Јас си ги челичам нервите , и искачам да одам во Гак за да се видам со доктор ,и да се договориме за лапараскопија. Помина една година од втората хистероскопија и еве ме пак во Гак , судбина. Мм нешто пак ме одбегнува за спермограм , но покасно ќе се јавам за да му закажам и ќе мора да оди и да направи. Иначе ги порачав влошките од тианде 10 парчиња, порачав и еден машки чај исто и еден женски чај треба за некој ден да стигнат. Ако ништо не биде , се враќам во рингот за второ ивф. Слабеев што слабеев и останав на - 10 кг , не сака тежинава да оди надоле . Убав ден
Добро утро лепотици *Немојте да се борите премногу.Најдобрите работи се случуваат тогаш кога не се надевате.ЈАСденес сум нешто лева изгледа ќе ми дојде имајте убав ден ве поздравувам
Денес треба да добијам Возбудена сум што ќе почнувам со обиди повторно Туку му велам на мм, замисли да не ми дојди и да ни се посреќи 1:10000 да фатило месецов
Здраво мила дали ќе сакаш да пишеш кога ќе ги добиеш влошките и чајот што билки содржат бидејќи мислам дека се на природна база а ме интересира пошто сум алергична на некои билки, а сакав и јас да ги имама но малку се плашев да ги порачам, ќе ти бидам благодарна поздравче убав ден да имаш
Мила исто и јас денес не Треба да добијам и истото го помислив затоа што овој месец имав подруги симптоми од вообичаено па Дај Боже да е на убаво стискам палци за двете
Добро утро девојки, ајде сега доаѓа убаво време за убави работиВи посакувам да се опуштите сите и да имате надувани мешиња Јас ретко пишувам,но ве читам.Немам сега што да споделам баш бидејќи овој месец почнав со золадекс и ме ставија три месеци во менопауза да ми одморат јајниците па после тоа се надевам на бременост Убав ден
И јас треба да не добијам за 3 дена...исто имам чудни некои болки од време на време во јајниците. За добро нека е