Чим ќе ги добијам , одма ќе ти пишам. Но можеш слободно да им пишеш на нивната фб страна , љубезни се ќе ти објаснат се што те интересира
@fina erika можеш да им пишеш емаил кој го имаат на страната. Јас така направив нарачка, страната баш не им функционира. За два дена ги добив.
Мила ако добро сватив бремена сиНе знам детали(нема ни потреба) само да ти посакам најубава бременост... Јас инаку добив,еве на 25ти ден,бар еднаш да закаснеше,на тестовине што ги имам ке им помине рокот.Небитно,давајте позитивни тестови вие останатите,да пркнеме месецов
Здраво мили мои пријателки. Јас денес пак правев тест само два часа покасно од вчера. И имаше само една линија. И сега не знам дали ми е помината овулацијата или да продолжам со тестовите ? Поздрав и имајте убав ден
Глупо можи ми е прашањето , ама ќе си прашам , колку време после домашно пишување, останувате во лежача положба
нема врска колку ќе останеш, докажано е дека нема никакво влијание... јас останувам доста време, мм оди на работа јас продолжувам да спијам Колку врема важи упат издаден за во лабараторија, цел месец или до крајот на тековниот месец во кој е издаден упатот?
2 пати имам останато трудна без да лежам воопшто, одма станував дури и се стегав да излези се.. И после кога останав лежев по 1 час.. Со кренати нозе
Абе кога е пред спиење ајде де ама вака се скичмив 2 саати , и вода со цевче пиам , пту , да му се сневиди
Обилно почна да ми тече, тоа е тоа..иначе после односи секогаш лежам најмалку 20 минути така имам читано дека треба, ама мислам нема врска тоа
и јас имам читано 10-20 минути најдобро било да се полеже кога е навечер воопшто не станувам, а кога се мора мора се и одма @Bebulleee kako е ситуацијата со вештерката ?
Ја нема... а зошто ја нема незнам.. несакам пак да ми касни П.с- да не дојди до забува, месецов се пазевме. Пиев контрацепција! Ама имавме неколку пати незаштитен
Здрaвo oд мене мили мoи немaм пишaнo aмa ве читaм, кaкo времетo тaкa и јс си се менувaм тукa aрнa тукa кaкo зaбегaнa