Хаха како викаат старите ако сака и во фиќо влегува Ако не штетат контрацентивните тогас дај Боже нека бидне, ич нека не доаѓа и кај мене ја нема и не ја ни сакам и цел ден одам во вц да проверам психа ме уби уффф
Твојте зборови во Божји уши дај Боже да е така ќе почекам уте малку да видам ако ја нема ќе провериме каква е ситуацијата
Бебуле што пиеш ако е циклопрогинова се е можно ,за другите ептен треба јак гром да удри @0ли јави се
ау нив ги пиев пред операција во Декември право да ти кажам сама себе не се поднесував. Страшно ги поднесов се живо ме нервираше плачев на лист од новина абе ужас. Не сакам да се секавам воопшто на нив
Јас контрацепција многу лошо поднесувам ужас. Ама затоа со стимулацииве абе летав од срека. Дури и ослабнав 2килатоа сум јас ....сите обратно ја терсене.
Никогаш повеќе на ГАК! Тазе докторкака која ја изведуваше интервенцијата кога виде дека контрастот и се врати, прекина и пак проба. Дури ДВА пати наспроти нивните НЕКОЛКУ обиди. И реков да гледа да се заврши, а таа ми вика дека немало да има контраст за другите жени. И сега? Што да правам јас? Пак за зрачам матка? Кај да се обратам? Од вчера сум многу лошо расположена. Се ми падна во вода. Пак сум на почеток... Советувајте жени....
Добро утро девојки јас вчера земав тест да си имам хаха Вештерката уште ја нема рано е да го правам тест или не е што да правам.