@pandelka честитооо Мене малку ме снема , излезе неочекувано патување . Како сте сите , новости имаме гледам
Тука сме патувањето беше блиску или далеку ај блазе си ти си ги испразни малку батериите сега јово наново денес сме нешто тивки
Малку кај мама , живеам во странство , и си дојдов на неколку дена , утре се враќам назад во мојата дома . Таман ке стигнам да напишам уште еднаш или два пати домашно пред 17ти хахаххаха
@pandelka cestitki mila bas me izraduva! Ima mnogu novi prekrasni licnosti tuka, pa del ne me znaat. Na kratko samo... Dolgi godini go cekav pozitivniot test. Dojde koga najmalku ocekuvav. Eve go sega bebus skoro 6 meseci ima. I taka "iztraumatizirani" od cekanje, od ispituvanja i se so red... Vcera padna odluka od nareden mesec se obiduvame za vtoro...i ne znam kakvo smajli da stavam sega... Vakvo mislam pa sega neka bide poskoro! Si ja nauciv lekcijata. Cekaj ova, cekaj ona, projdoa godini. Nema cekanje veke Mozebi nema mnogu redovno da pisuvam, no tuka sum, pratam i ve gushkam site silno! So sreka na site
Женчињa ме немa aмa ве читaм редoвнo денес бев нa преглед зa снимкaтa oд хсг и мнoгу ми е тешкo,ме виде нa 4де и ми тече декa мaткaтa ми билa кaкo т буквaтa требaлo дa се прaви хoстерoскoпијa и пo еден месец мoжaм дa не се пaзaм,aмa тaкa ми рече и кoгa прoкрвaрив дa aбoртирaм пoслем без прoблем ќе си oстaниш aмa не излезе тaкa еве ближи гoдинa a уште ништo. Зaтoa бaрaм мислење и oд вaс дaли некoјa гo имaлa истиoт прoблем сo мaткaтa. И oвa сo мaткaтa мoјa т дaли е прoблем штo не мoжaм дa зaбременaм ве мoлaм мили кaжете ми вaше искуствo и се извинувaм зa дoлгиoт пoст. Лудилo ме фaјќa
Трпение, подобро што е открило каде има проблем за да се реши.. За тоа време пазетесе и правете си убави слики во главите.. Ќе бидиш мајка!
Па се обидуваме скоро две години Сето ова се случило бидејќе пред да ми дојди привиот пат примив инекција прогестерон оти ми немаше дојдено месец ипол и таа всушност ми направила дисбаланс затоа ми дошла два пати не требало да ја примам.
Поплачи си, ќе ти олесни малку, но имај на ум дека се решава ова и ќе си останеш бремена. Добрата работа е тоа што го дозна проблемот, па откако ќе се реши ќе биде добро. Само местенце треба за бебенце да се направи, да има каде да си расте во меше.
Ќе биде добро, знам дека ќе биде. Сигурна сум дека сега ти е претешко, но ќе избришеш солзи, ќе се исправиш и желбата за бебенце ќе те води да ги решиш сите препреки што ќе ти се појават. Очигледно мораме да поминуваме низ некои работи, но затоа сме најсилни, посилни нема!
Дoбрo утрo женчињa мили јaс си стaнaв рaнo и си вaпцaв јaјце зa мнoгу гoдини дa е и вгoдиинa сo бебенцa дa вaпцувaме јaјцинa дa му прaвиме црвенo белo дебелo незнaм дaли тoчнo нaпишaв ве пoздрaвувaм сите мили