Дoбрo утрo женчињa јaс снoшти нa бришење видoв крв a сaбaле немa ништo, незнaм штo се случувa дa не ми е oд хсг нештo, или oд клoмифенoт, незнaм првпaт дa ми кaсни ,тест нaпрaвив вчерa беше негaтивен вaше мислење
Добро утро, треба да проверам хормони на 3 ден, неезнам како но грешка сум ппресметала , дали ќе има некој проблем ако денес 4 ден, проверам,или да чекам следниот месец.
Од хсг и од Кломифен сум немала доцнење. Крвта значи или ќе пробие или си трудна. Почекај уште некој ден и ако не добиеш, повторно направи тест. Можеш и на 4-ти ден.
Па не би рекла дека имам полицистични јајници, имам уреден циклус и до сега само еднаш ми се појавила циста на јајник и тоа претпоставувам како резултат на бременоста (може се спремал уште еден фоликул да пукне па да дојде до близначка бременост бидејќи имаме генетски предизпозиции со сопругот да имаме близнаци)..одам на ехо, следам ситуација, но се е ок до сега. Здравје Боже, ќе правам хормонски испитувања, па ќе знам подобро. И тебе ти поскаувам успех и да се радуваш за брзо време
Здраво мила па кај сите е различно јас кога го пиев освен што ме поду и што осеќав некоја нервоза како да ќе потепам некого друго ништо не ми беше а чешањето да не е од нешто друго да не пиеш нејкој други апчиња еве и јас мерам фоликули на 8 ден од циклус се 6мм
Да не сте грешка, место рузмарин порано членките пишуваа за рецепт со бело вино и рен.Или ова е друг рецепт?
Па на пазар би требало да има, не знам од каде си. Јас не сум од ск и го најдов лесно, од една роднина. Јас го имам овој рецепт, го направив, го испив и останав бремена. А за друг рецепт не знам, не сум слушнала. Не, слободно го направи, може само придобовки да имаш, се е на природна база.
Zdravo devojki kako ste? Imam edno prasanje. Vo pon minatata ned posle menstruacija imavme odnos so verenikot utroto nemav nisto megutoa vcera imav povtorno odnos i utroto imav dve tocki krv so mala golemina izmesani so gust vaginalen sekret i koga se brisev isto taka imav nezno crvenkast sekret ne znam sto e za oplodvanje nema sansi bidejki prethodnata sab do sredata piev amoksicilin za da go namalam gnojot na zabot. Nez zosto e vaka ve molam za pomos. A i mens mi traese samo tri dena nemav ni bolki ni nisto kako minatite dva meseci. I da od sredata koga ke legnam mi se losese kako sekoj moment da ke povratam
Секретот ти е ефект од антибиотикот, веројатно ќе ти требаат вагиналетки. А оскудното крварење може да е овулаторно. Ама штом си имала чудна и кратка менструација и ти се лоши, мислам да направиш еден тест за секој случај.
Феминки еве и јас да се пријавам...и се надевам овој пат до крај ке биде успешна...и нема да зсвршам како претходните две биохемиски..денес правев бета на 15 ден после трснсфер и вредноста е 510 ... наредната недела ми закажаа ултразвук..чувства испомешани...
Црн камен , бев и се помолив за здравје и за дете .. Да ни помогне на сите и до година да ни се полни рацете и душата
Само смирено, толку ќе ти кажам. Бог нека е со вас. Батали ги чувствата, испомешани или не, ова не е време за силни чувства, ќе има време за тоа