Само што сакав да го напишам истото. Само смирено, за возбудувања има време, цели 9 месеци и после тоа цел живот. Со лесно и многу среќа ти посакувам. ❤
Cestitki mila Ne piev drugi apcinja, neznam sto mi se sluci ama pomina zavrsiv konecno so klomifenot pa ponatamu zdravje ajde pogolemi ke rastat ne se rastazuvaj
Кaкo сте женчињa слaбo денес никoј не пиши изгледa рaбoтите денес мнoгу. Јaс денес дoбив се решив зa хистерo oд утре пoчнувaм сo кaпсули пa сo Гoспoд нa 2 мaј се зaкaжaв Ве пoздрaвувaм
Zdravo zenski. Posledna mestruacija imav na 13.03.2017. Mi docni 13 dena. Bev pred nekoj den na ginekolog,mi kaza deka 8 milimetri mi bilo toa kaj so treba da prokrvaram(pred 4 dena toa). I mi kaza deka ne sum bremena. No prv pat bev kaj toj doktor poso mojata ne bese na rabota togas. Dali nekoja go imala istovo iskustvo? I dali postoi moznost da sum bremena? Ne zimam test, vo ponedelnik ke odam povtorno na ginekolog. Mislenja ve molam. Sakam da sum bremena, no neznam sto da mislam so ova. Ne sakam da zemam test i da se razocaram POVTORNO.
Тоа кај што треба да прокрвариш? Најверојатно мислиш на ендометриум. При бременост, обично има задабелување и 13 дена по доцнење мислам ќе се видело да има нешто. Отиди си кај твојот гинеколог за да видиш како понатаму бидејќи не ти доцни малку време.
Mn mi bese cuden doktorot. Prv pat bev kaj nego. Ke odam utre kaj mojata maticna i ke vidam sto e rabota. Baska ovie 13 dena me naboluva stomakot isto ko za dobivanje no nikako da dobijam. A ova ne mi se slucilo do sega. 13 dena da mi docni,baska i bolki da imam vo stomakot. A gradite ne me bolat ko za dobivanje. Neznam sto da mislam veke. Shashma sum napravena.
Направи тест. Ендометриумот се здебелува и или се тенчи при менструација или не поради бременост. Доколку постои бременост на толку дена доцнење се гледа веднаш на ехо, но направи тест.