Ма те обожавам, какво лутење, што ти е Само морам да кажам дека не е како што изгледа. Жал ми е што мислиш дека во се' барам симптом, па морам да си кажам. Бидејќи пишувам што осеќам, ти изгледа дека ме замара или дека сум опседната со симптоми. Напротив, ништо од целава работа не ме замара, не ми влијае негативно, го живеам животов со полна пареа. А тоа што овде пишувам што сум осетила, не е дека барам симптоми. Нема тука барање, свесна сум за се'. Џабе ни е да бараме ако не се вистинските. Сите ги имаме, само кај некоја ќе се за бременост, а кај некоја за добивање. Некоја пишува за нив, а некоја не. И тоа не можам да го исклучам од мозоков кога веќе физички ги чувствувам, но најмалку сум човек што секој симптом го гледа како бременост. Сосема нормално го имам сфатено сево ова, не ме депримира, не ме турка во нерасположение, секое добивање мене ми е почеток, а не разочарување. Знам дека симптомите се исти и за тоа и за тоа, но одамна сум си направила со себе муабет дека ова е процес и дека симптомите се истите и да не се разочарувам. Од самото приклучување овде си пишувам како се осеќам и што ми е ново месецов, а секогаш нагласувам дека во крпче не врзувам ништо, можеби најмногу за потоа ако некој ја чита темава, да види дека сите работи што ги чувствуваме се слични и не треба да се разочараат ако и покрај сите работи добијат. Се опуштам секојдневно, буквално секој ден си правам нешто што ми е убаво и нема барање симптоми, иако така можеби ти изгледа Бидејќи пишувам секој ден, можеби затоа ти изгледа дека е многу. Но најмалку сум под притисок. Благодарам за грижата, знам дека е со најдобра намера, те гушкам
Правев два теста денес, но не со утринската урина, бидејќи дома немав тест, а работам во друг град и морав да земам подоцна. Првиот го утнав од возбуда, немав чашка, се се разлеа и беше невалиден, а вториов со една цртка. Уште ми нема дојдено, 4 ден доцни...немам некои особени симптоми, освен оние вообичаени, болка во гради, мали и кратки грчеви во матка и сл..Инаку, имам редовна менструација и точна како саат...Ќе почекам, ќе пратам ситуација..па ќе пишам што сум направила.
Девојки ништо!Мојата инсеминација ја оставивме за нареден месец,убав фоликул 21мм но од десна страна,како за беља.Се мислеше Димитров мно,но поради тоа што ми е прва рече да одиме нареден месец со поголеми шанси.И пак ми објаснуваше дека и такви како мене останувале бремени имало мн студии такви бла бла,имногу кај него пациентки со успех.Тоа е што е одиме понатака
Женчинa гoтoвo пoминa сегa сум нa интезивнa примaм инфузијa aе кoрегирa мaткaтa имaв и изрaстoк oд aбoртисoт се среди ве гушкaм сите
Ајде со лесно, пиши како пројде Сега видов веќе поминало. Многу ми е мило ајде со лесно закрепнување и што поскоро бременост
Oд твoјa устa вo Бoжји иши кaј сите дa дaде Гoспoд штo пoбрзo се нaдевaм декa тoa беше прoбле. Ми стaвијa aнaстезијa и ништo не oсетив се рaзбудив сo бoлкa и ми стaвијa инексијa и ифузијa и сегa oдмaрaм дo 5 убo пoминaв дoктoрoт дoaѓa нa секoе и сестри oкoлу мене презaдивoлнa сум oд сите ве пoздрaвувaм
фaлa oли aјде кaј тебе дури чекaм еден месец дa имa кaј сите пoзитивни a јaс сум имaлa и изрaстoк oд aбoртусoт кoгa ми гo прaвејa се среди aјде сегa зa убo дa oдиме нa прегледи Зaтoa не фaќaше мoжи oд изрaстaкoт
Добро вечер девојки.Последен циклус ми беше на 01.04 а овој месец сеуште немам добиено,а немам никакви симптоми, не осекам баш ништо.
Жени, јас вчера правев тест и нели као негативен, и пред да си легнам сакав да го фрлам....и...гледам уште една бледа цртка. Дали е можно?
Најубаво направи нов. Тестот треба да се зема за валиден само во рамки на временскиот интервал кој е наведен од производителот. Чекаме ист ваков тест
Душо и јас гледам дека другата црта е бледа и дај боже да е тоа што мислам дека е или испитај бета или почекај некој ден па повтори го тестот дај боже да си трудна