Може уште одма да имало бледа црта, а да не си ја приметила.. па како се исушил се појавила повеќе, мислам дека сепак е точен Денес, утре нов за да си 100% сигурна..
Обично тестот е валиден во рок од 10мин. Но мене ми се случило и после 10мин да имам ваков тест и сум била бремена Повтори го тестот и да го започнеш МАЈ прва со позитивен тест
Можно е како не е можно ☺. Секогаш на тестот после некое време се оцртуваат поубаво и двете црти, на прва не си ја забележала втората. А инаку на негативен тест втора црта нема шанси, имам правено доста и го чувам и го погледнувам од време на време, абе само една црта и крај, така да ова е сигурно позитивен тест. Со среќа и со лесно
Еве прашав и во добар гинеколог не добив одговор кажете некој друг од скопје, препорака сакам да го сменам
Негативниот тест и два дена да го оставиш пак нема да покаже втора линија. Сметам дека си бремена, сепак повтори го за секој случај ти држам среќа f:
@PeachGirl и кај мене втората цртка не се појави веднаш, после некоја минута, баш кога се вратив да го фрлам. Повтори го и денес. Мислам дека сепак има нешто. Со среќа!
Фала Ви на поддршката..кога ќе потврдам официјално, ќе ви пишам. Ви посакувам мнооогу среќа на сите што си чекате ваква убава вест. Love you <3
Hallo!Еден топол поздрав од ладна земја.Ко што си ветив,доста беше чекање,денес си се нацртав на испитување на хормони,следна недела сум на ХСГ,и нз што друго ке каже докторот.Денес дур чекав дојде мајка со бебуш-топче.7недели имаше убавецот,ми раскажа за породувањето,за тоа како немале име до последно,но се родил тежок 4950,па оттаму Максим,душа буцкаста.Инаку мојов сопруг,што е "болен" за бебе повеќе и од мене,нешто ми се нечка коа ке падне муабет за спермограм,ко да го колат,не можел он по болници да свршува-е важи,ја уживам да ме боцкаат и со железа да ми буричкаат доле.Пазете иронија,од нив се очекува само да свршат,а од нас жените да истрпиме еден куп болки,и уште толку непријатни промени,ама изгледа затоа бебето е повеќе на мајката.. @PeachGirl мила да не честитам пред време,чекаме потврда утре за позитива на денот
Конечно микробиолошките се готови резултатите супер нема ништо, добивме зелено светло од гинекологот и од овој месец следење на фоликули и ќе чекаме две цртки....се надевам кај сите поскоро и уште едно прашање или консултација земате нешто витамини или др нешто за стимулација бидејки јас само фолна
Ај здраво! Панделче Понеделникот негативен беше тестот и ја прекинав терапијата. Вторникот бета проверив и 0.10 беше Сега си чекам да добијам, едвај чекам да ми олесни, ме убија топли бранови дење-ноќе Пауза овој месец од се' и одиме понатаму