Samo da ve pozdravam i da znaete ve citam ve sledam. Samo ne sum aktivna, si pauzirame mesecov bidejki pijam za prolaktinot, cekam da dobijam za nedela dena pa ke si probame
Денеска требаше да добијам ама сеуште ништо, се мислам дали да направам тест утре или да почекам барем уште една недела..
Акo си и нa прв ден ке пoкaжи пoзитивен aјде нaпрaви гo и изрaдувaње зaпoчни гo месец мaј сo пoзитивен тест aјде тест тест чекaм
Ти благодарам ,мене ми е дане биде како претходниот пат да одам на гинеколог за пак да пијам таблети за да добијам. Важи ке ве послушам,а тоа што немам никакви симптоми има некоја врска или ?
Морам да ве поздравам сите и да ве изгушкам, јас сум на пауза месецов и од кломифен и од целата идеа за правење бебе, малце се осекам исцрпено од све , ама ке помине тоа е нооооооооо не значи дека сум ве заборавила, или пак дека не ве следам сите до една Имајте убав ден
Јас, од моето последно искуство, решив да не правам тестови барем до 5-6 каснење. Си се разочарав од последниов случај, а никогаш претходно не ми доцнело. Ама тука нема правила. Направи си тест ако сакаш. Секој организам е различен. Ти пуштам среќа.
Мислев да правам ама ќе почекам уште некој ден, разочарувањето секако ќе дојде ако не сум бремена дали преку негативен тест или со менструација. Јас се надевам нема да ми дојде имам повремени менструални болки па што ќе биде, ќе биде.. Забележав малку светло црвена крв на гаќите сега незнам дали ми пробива менструацијата или е имплантациско крварење. Инаку секогаш имам големи болки кога ми протекува
Незнам и претходно вака ми каснело, па тестови, се надевам се радувам и оп разочарување. Реков ќе чекам сега неколку дена ама ова денес веднаш штом ми престане крварењето ќе правам тест