Правењето тест гледајте го како информација, не знам зошто ви е стресно Резултатот не зависи од тоа дали ни е страв или не ни е, па подобро е да се знае на што си. Ако доцни, не мора да се чека многу, како што кажаа погоре, само се измачува човек. Без многу мислење правете ги. И нема разочарувања, мора да се оди до крај. Ајде похрабро малку Чекаме позитивни тестови!
Лара како си ти дали се помина добро сега сигурно одмараш малку од се ајде ке биде се добро ке се израдуваме сите наскоро
Ајде ии јaс чекaм Дoбрa сум милa мaлку ме нaбoлувa стoмaк oд време нa време мa ништo стрaшнo зa крвaрење не крвaрaм сaмo првиoт ден чекaм дa дoбијaм и дa пoчнaм сo рaбoтa aјде сите зaеднo дa се рaдувaме штo пoбрзo сите дa зaминиме вo труднички
Ајде ќе купувaш уште мнoгу милa денес ти е тешкo aмa oд утре нoв месец нa сите ни е тешкo денoт кoгa ќе дoбиеме aмa штo е нaше ќе си дoјди Ајде дa те нaсмеaм мaлку Нa рaбoтa збoрувaт кoлешките кaкo се пoрoдиле и кaжувaт јaс ги слушaм и еднa викa јaс кoгa се пoрoдив гo зедoв телефoнoт и си јa сликaв дa видaм кaквa ми е и му велиме кaкo бе тaкa дa викa си јa сликaв и кoгa јa видoв нa сликa се исплaшив Не јa прaшaв дaли си јa чувa уште сликaтa
Те разбирам, и јас сум лута веќе неколку денови, дури и на гинекологот му се пофалив за „позитивниот“ тест. Но, ако тестовите се лажни и негативни, барем ние да се потрудиме да останеме позитивни. Тоа е моето мото
Се изнаплакав и тоа многу убаво Фала ти многу, ме изнасмеа на сите солзи, убаво си направила ете ми даде идеја и мене, и јас ќе си ја сликам ама нема да ми е гајле каква ќе ми биде Ние никогаш нема да се откажеме! Од оваа борба ќе излеземе како победници и со бебчиња в раце.
Добро утро Два три дена се мислам дали да пишам. Пишував два три пати предходно, ама некоја инфекција закачив и реков ке паузирам. Во меѓувреме и добив два пати т.е 18ти ден. Тука дијагноза за инфекција онака од око добив, кандида со ешерихија коли- брисеви немало потреба.а. ( само вагиналети ми даде не антибиотик). Крварењето од стрес ми било зошто циста не виде. Кога ме гледаше овуллација поминала себеше ок. Ние после второто добивање не се пазевме, бевме за велигден малце и на шетање и не се надевав на ништо. Ми доцни три дена а немам никакви симптоми за добивање. Утрово правев тест и има бледа линија уште сум збунета. Извинете за долгиот пост
Прикачив слика во тест за бременост, баш ме интересира дали ја гледаат и другите. На мм чуден му вил тестов дека со плус е.
Сега видов,немам правено таков тест ама многу убаво се гледа и треба да е позитивен.Прочитај уште еднаш во упатството има слики како изгледа кога е позитивен,негативен и невалиден.