Нешто ќе морам да правам.А да ти кажам еден период пиев фолна киселина и Е витамин но и тоа го баталив. Фала ,ќе морам нешто да направам.Се изнапив хормони у...
Да знам по струката ми е тоа,ама не ми е јасно зошто тие месеци откако ми ги даде секој циклус морам да го добијам со таблети.
Можеби хормоните не ти се во ред. Треба да си ги провериш. Чим ти е по струка, најдобро треба да го разбираш ова
Секогаш за себе најмалце знаеме и најнеуки сме кога ни се случува нешто. Ви благодарам на одвоеното време и на одговорите на моите прашања,а воедно се извинувам ако некому дозадував и поставив многу прашања.
Јас го направив виното и рузмаринот. Уште некој ден да постои и ќе почнам да го пијам. По една чашка се пиеше така?
Се подреков месецов дека ке паузирам од обиди.Следен четврток сум на ХСГ(плодни денови Викендов ),немаше термин за неделава,а хормоните ми се во ред-едно олеснување помалце.Тоа е од мене,очекувам од сите Вас убави вести
Како сте другарки феминки?! Ве читам секој ден само немам што да пишам. Овие неколку дена не бев баш добра сега баш прочитав нешто па сакав да го споделам со вас. За полесно забременување односи само во плодните денови. Овај месец и вака ќе пробам па ќе видиме дали ќе биде успешно
Здрaвo цури,денoвиве сaкaме дa се oбидеме зa бебе,нo следнaвa неделa сум нa стoмaтoлoг требa дa стaвaм нaвлaкa нa зaб.Дaли би нaштетилo тoa?Зa кoлку денoви се oплoдувa јaјце клеткaтa?