Абе рано ти е за да се види јас мислам. Еве на 14ти да си забременила сега си во 6та недела па сосема е возможно да не се гледа. Не се секирај, не е убаво за бебето
laura87 со срејка бременоста срнка88 немој да паниЧис затоа сто е рано за да се виде бебе и слиЧно поЧекај па нареден пат сигурно ке биде поголемо и ке се гледа
црнка не се секирај и мене на крајот на минатиот месец(а бев 5та недела и 5 дена) не ми се гледаше плодот само жолтото кесе,а по две недели се виде и плодот и срцевата акција.а вагинално те гледаше?оти мислам дека со обично ехо толку рано на се гледа.
здраво волшебна и јас почнав од 7от ден од менструација да го пијам и откако го сварив стоеше 24 часа и почнав да го пијам а некаде пишува дека околу една недела треба да стои но јас така почнав и се пие се додека ти дојде пак мензисот ..но јас неможев да го пијам повеке од 4 дена пошто почнав да крварам (имам напишано подолу во постот) и морав да го прекинам а со тоа ми прекина и крваренјето едноставно изгледа на мене не ми одговара и ми направи проблем мал ренот но тоа не знаци дека и на тебе дека ке е така ...пробај и бас сакам да ме известиш ако не ти е тешко, како ке ти биде и дали ке имаш слицен проблем или не ок? со срека и ти посакувам д мозес веднаш после пиенјето да останес бремена со срека
Бравооо лаураа...честитки, лелееее сега прочитав и бас се израдував, имај си лесна бременост и од срце ми е драго за двете цртки се најубаво
Здраво, на клиника мозеш да испиташ и тоа ќе те чини 700 денари.Само треба порано еден ден да отидеш да се договориш и утрето пред 8 часот да направиш .Ти треба само упат од матичен. поздрав
се извинувам а дали ова испитување со упат и картони се прави само во скопје или и во другите градови?ве молам ако знаете да ми одговорите поздрав
девојки дали е во ред послем сексуален однос да ми истекува целата сперма надвор? и дали е можно тестовите за бременост да не дадат точен резултат
Нормално е па неможе целата да се задржи во тебе, дел од неа логично е и да истече а тестовите речи си секогаш даваат точни резултати ,барем на мене ни еден не ми дал погрешен резултат.
Zdravoo !!! Sabalje pravev test i mi pokaza 2 crtki ama ednate bese po bleda dali e mozno da sum bremena ve molam za odgovor ...
зорица и мене ми се има истото десено едната цртка ми бесе побледа и го повторив тестот и ми испадна негативен повтори си го тестот ако ти даде 2 цртки знаци си срекноооо
I jas taka mislam da go povtoram bidejki ne sum sigurna...lelelee koga vidov 2 crtki ne mi se veruvase bidejki se obiduvavme so meseci.....
две цртки се две цртки.нема лажно позитиван тест.почекај ден два па повтори го тестот,сигурна сум дека цртите ке бидат појасно видливи.и честитки!!!!