Јaс мислaм милa декa не е ништo штетнo слoбoднo прaви си бебенце не се плaши a јaјце клеткaтa се oплoдивa пo еднa неделa не зaнaм тoчнo aмa тoлку уживaј вo дoмaшнoтo не мисли нa зaбoт
Добро утро на сите еден апдејт од моја страна не сум пишала одамна..еширихија коли према уринокултура исчистена јееееј добив од примолут денес мислам ќе ми завршо..испитувања ана..афа..д димери се во ред...следен четврток сум на гинеколог да видиме дали ќе има фоликулче...имам некое добро претчувство и сум попозитивна од претходната недела кога ги пиев хормоните ве гушкам сите
Добар ден феминки И кај мене нема ништо феминки ми дојде и то два дена порано и не знам кај терам. Да прашам нешто.... Во време на циклус да продолжам да си ја пијам фолната?
Uste ovoj mesec probuvame I od sledniot odime na inseminacija.mi ostana uste proodnost na Kanali da proverime a site drugi rezultati kaj mene se ok duri imam I Dva folikula od 16 i 24mm epten se ispofaliv hahahah. E sega mukata. Bidejki imame malce mrzlivi spermatozoidi Dr ni prepisa motil. Nigde ne mozam da gi najdam pa ako nekoja znae neka pomaga. Ps vie so mrzlivi kako nasite kako go resivte problemot
Здраво женички Пред некој ден маж ми правеше спермокултира и денес ги земавме резулатите, има уероплазма :/ јас ја имав порано ама ја излечив, дали е можно тоа да му блијае на квалитетот на спермата и да е пречка за оплодување
Добар ден девојки.Јас бев тек денес на гин. а не направив тест.Ми рече дека не гледа нишѕо нема цисти све е во ред а не гледал ни фоликул.Ми даде дабростон да добијам па ке испитаме хормони.Се мислам дали пред да почнам да ги пијам да земам еден тест.