Дoбрa вечер цури,пoвтoрнo јaс.Дaли е зaдoлжителнo брис ,микрoбиoлoгијa пред бременoст? Никaкo дa се стрпaм
zdravo zenicki imam edno prasanje pred da doznaam deka sum bremena piev folna vo vid na tabletki pa sega me interesira dali treba da prodolzam so zimanjeto, denes bev na ginikolog no mi kazaa deka e seuste rano da se javam za dve nedeli no zaboraviv da prasam. Dokolku nekoj znae neka pise sekoj sovet e dobredojden. Vi posakuvam prijatna i ubava vecer
Мм пие мотил и ги купуваме од битола нз како се викаше аптеката на м буквата беше ако не сум грешка , се наоѓа спроти болницата.
Здравоо женски... кај мене минатиот месец неуспешен ќе видиме овај..... а од кога почнуваат да ви се појавуваат симптомите за бременост?
Мислам дека се вика Медика Плус не сум сигурна ама може да проверите во Бети аптеки ама не сум сигурна дали има. Бети се наоѓа наспроти театарот. Проверете!! Здраво женска!! Тоа се зависи од жена до жена некоја нема никаков симптом освен доцнење на менструален циклус, други пак имаат мачнини проследени со повракање, вртоглавици ( поради низок притисок), раздразливост( еден момент е петка другиот момент ке ти се развика за глупости), привлечност кон храна која не ја конзумирала никогаш ( некои не конзумираат млеко или млечни производи па наеднаш се јавува неопислива привлечност кон нив), недефинирано плачење од време на време ( тоа можи и после забременување)......... се на се кај сите е различно. Освен доцнење на менструација ( доколку се планира бременост) ниеден друг симптом не може да ти потврди, бидејки ПМС и бременост имаат слични симптоми!!!!!!
Купи си некој друг тест shurchack ili clearblue за да си бидеш на сигурно. Вака мене ми личат на две црти али не сум правела никогаш ваков може е некоја контролна линија
Здраво членки. Ако може некоја да ми каже какви се моиве резултати, испитав вчера но не стигнав да ги однесам резултатите на лекар и морам до понеделник да чекам, но љубопитноста не ме остава на мира пребарав низ интернет за 3ти ден од циклусот, и некаде пишува дека се во ред вредностите.. ќе ги напишам резултатите пошто кај вредности имаат напишано рачно, фоликуларна фаза, среден пик, лутеална фаза.. Estradiol 37 FSH 5.10 LH2 2.76 Prolactin 9.69 TSH 2.0440