Девојки, тестот со мене пак си поигрува. Сега па се гледа бледа црта но на камера не можам да ја фатам. Дали да одам сега за бета да извадам ?
Кога го прочитав постот ми надојде некоја убава позитивна енергија како кога го видов мојот тест. Убаво чувство имам. Ајде со среќа.
Ajde sonot moj neka se ostvari, se dotera li? Ne odi nedoterana (se salam poradi sonot) i zolto cvekje ako vidis, znak e toa isto od sonot Se salam malku, daj boze visoka beta
Хахахаха ме насмеа. Исто мм сонувал , жена во црно и по пат го застанала и му кажала ова Никола ќе биде ...
Жена во црно тоа е света Петка,поубаво протолкувај си го сонот оти може да значи знак или порака на која ве упатува
Дај Боже лепото Знам за света Петка , а сега на 22ри мислам дека е летен св.Никола, мм сакаше тогаш тест да направам...
Сигурно има значење сонот поврзано со свети Никола ајде дај боже бебушки догодина две и да ти се исполнат сите желби
Бодежите се нормални, јас ги имав цело време додека ги пиев апчињата, а и после тоа. Си работат јајниците Ајдеееееееееееееееее ВЕДНАШ да ни пишеш!!!! Овојпат нема да си игра тестот, сега висока бета за инат на тестот!
И јaс лепoтице aјде Срцетo брзo чукa и мoетo oд срце се рaдувaм зa секoјa oд вaс кoгa ќе кaжи пoзитивен ве гушкaм сите лепoтици