Idni mamicki Imam uste 10 dena pred dobivanje,megutoa Sega prv pat osekam bolki vo bradavicite. Nekoja so slicno iskustvo pred da vlezam vo film.
Јас имав ама ништо од бизнисот. Најбитно е опушти си се. Можеби си под стрес и баш сакаш да биде па ти се причинуваат некои работи. Бараме симптоми со надеж дека месецов конечно сме успеале... но џабе е се додека тоа само не се реши . Подобро пробај да не мислиш на тоа и се надевам дека пријатно ќе се изненадиш наскоро.
@tincemajmunce влошките од Тиан Де помагаат при регулирање циклус, на база на билки се. Но може да пробаш прво со чаеви. Држат солена цена влошките 1500 денари. Но, човек кога има некој проблем се фаќа за се. Поздрав и среќно.
Едно време кога го пиев знам во Куманово го имаше во херба Стојанови. Мислам дека имаат продавница и во Ск. Ако не можеш да се снајдеш пиши ми ке прашам тука дали има и ке ти пратам
Добро и убаво неделно утро ви посакувам Чекам(и од се срце посакувам) торнадо од позитивни тестово од денеска па натака да си знаете ,премногу траеше ова затишје пред бура или ти сушен период Ве гушкам сите до една
Добро утро и од мене . И овој месец си добив точно . Ама не се разочарав многу бидејќи овој месец не се оптеретував премногу. Си реков како ми е пишано така ќе биде . Верувам дека еден ден господ сите ќе не благослови со бебуши . Затоа главата горе што е наше ќе си дојде . Можеби ќе се помачиме ама кога ќе дојде тој ден да видиме две црти ќе заборавиме на целата мака и сите разочарувања. Вчера го изгледав филмот си се изнаплакав и така ми олесна на душичката . Ве сакам многу и да знаете дека после мажот ми вие сте ми најголемата подршка,бидејки знам дека не сум сама во оваа борба. Инаку родителите сеуште не знаат дека не можам да затруднам и не знам дали да кажам. Вие кога кажавте ? Поздрав и имајте убав ден
Да не те слушнам уште еднаш тоа како да им кажеш на родителите дека НЕМОЖЕШ да затрудниш!! Како тоа не можиш?! Можеби сега не бил вистинскиот месец, но секој нареден е можда баш тој кога ќе успееш. Секој кој сака, ќе стане на мајка еден ден.
Знам дека ќе бидам мајка ама бидејќи веќе сме 11 месеци во брак сигурно тие се прашуваат зошто сеуште немаме бебе