Немам до сеа примено инекција. Не знам кај кои доктори одите луѓе ама моиве не ми спомнуваат за таква инекција ..А минатиот паѕ кога забременив на 16 ден ми беше 26.9 мм. Овој е наш месец и јас не гледам течност некоја ма да имам некои бодежи во десниот јајник (таму беше фол.) Колку мм ти беше кога ја прими инекцијата
Докторот сам проценува дали треба да даде инекција или не. Ако имаш доверба слушај го и терајте како ќе ти каже. Со среќа.
Месецов плоден ќе е ќе видиш Те мислам и тебе од време на време ако ти црвенат ушите од мене е Немам баш..ќе го менувам
Решив месецов мм да не го замарам кога ми се плодни денови, врска нема со датумиве, си реков да одмори малку од притисок. Сега само кревам опашка без да коментирам
И јас ја гледав таа пред да почнам да ја купувам, но се одлучив за жолта мака и е околу 350 денари. Има и од Виталија, а ја купувам и на Имуно. Дејството на маката се зголемува ако се консумира со како. Јас лажиче мака во прав и лажиче какао ставам во смути. И јас и мм ја консумираме наутро.
Тогаш ми рече докторкава го има во здрава храна побарај таму тие знат сигурно ама мислам дека не е семе од афион
нз точно колку беше ама над 21mm мислам беше, инаку секој ден по 2 mm расте тоа ми остана во сеќавање и инекцијата мислам прегнил 5000 се викаше оти мм ја купи,не смеат да дозволат да пораснат поголеми бидејќи во цисти ќе прераснат таками кажа.Минатиот месец кога бев по резултатите од микробиолошките ми кажа прераснал многу знам 29mm беше бројката и затоа добив апчиња за да добијам побрзо.
@Lavica2016 Најдобро е инексијата да се прими на 18мм. Таман за 36 часа настанува овулација и за тоа време ќе си порасни колку што треба и ќе прсни
Моминска наметка,на германски е исто Frauenmantel . @monik55 мила нема штета од чај,освен ако не измешаш премногу видови.Инаку овде во аптека ми рекоа по 2/3 шолји на ден,јас не можам толку,по 1на пијам
Добро вечер женцки дали сте ми добрии ?Читам коментари плоден период ќе да е овој,така ми мириса.Ние работаме на случајот не добив од тогаш ама пијам дабростон о се надевам ќе ни потпомогне за да се израдуваме.
Утрово прокрварив,23ти ден од циклус ми е,немам болки во стомак никакви.Последнава недела станував насабајле и трчав,од тоа ке да е.Ајде таман побрзо ХСГ ке си направам Ви посакувам убав празничен ден