Здраво цури имам нов аватар па се правам важна со ночари инаку пиев кломифен и сега деновиве сум како подуена топка ме маваат некој жештини,кој знае што ќе да е инаку ми е 17 ден од добивање ми помина овулација па сега чекам да не добијам.
Еве јас имам позитивно искуство,а сигурна сум дека е од нив. Година ипол обиди за бебе,со еден спонтан претходно.Пред 3 месеци ги земав витекс агнус кастус,ги пиев месец ипол и следниот месец веќе имав позитивен тест.Така да јас ти ги препорачувам посебно за појака овулација
Лалето твојот пост изгледа беше го прочитав ..да.. единствено што ме двоуми за овие витекс агнус е тоа.што имам хипертиреоидоза и пијам тирозол.. но што биди нека биди. Ке ги купам . Фала ти миличка . Добромисленои да ти !
Јас имав покачен пролактин и тироидна и баш за регулирање на хормони и појака овулација ги земав.Првиот месец ми дојде два дена покасно и си реков ако и следниот ми закасни нема да ги пијам,ама ете бидна работата.Ти посакувам среќа и успех и тебе со нив
Прават ремедика, јас прашував и бев кај димитров па ми рече нема потреба. За толоски ми рекоа може ама пак друг треба да прочита резултати. На клиника било тешко за термин.
Знам дека 100 пати има некаде пишано, ама да прашам од кај се купуваат тие таблети? Да почнам и јас со нешто да најачам фоликули, доста веќе прскаат на 18мм
Хсг е метода која трае 5 минути со соблекување на гаки и облакање Има една болка која е 5 секунди како појака менструална болка. Воопшто не е толку страшно, а може многу работи да се решат со тоа.
Здраво на сите, еве ме и мене Сакам нешто да ве прашам, минатиот месец пиев примолут нот бидејќи имав циста и сеа кога добив првиот ден ми беше страшен значи , вториот и така и така , на втор ден вечерта бев на лекар докторот рече се е ок и ми даде да пијам кломифен и цикло прогинова (само белите) од 3 ден . Мене ми трае циклусот 7 дена , но вчера пред да ги почнам апчињата приметив дека не крварам. Во текот на денот само неколку капки, а денес ништо . Дали е ова нормално? Прв пат пиев и примолут нор а и кломифен и цикло прогинова. Поздрав до сите и честитки за идните мамички.
Нaјдoв нештo пa дa гo спoделaм сo вaс женчињa http://www.biospharm.co.rs/ Oвa е некoј шуруп мнoгу гo фaлaт Duoanster sirup protiv muškog i ženskog steriliteta
Ги има во swanson 1200 ден , вчера се јавив е не прашав колку капсули има . По аптеки барав но.не држеа производи на Swanson.
Не се хoрмoски зa средувaње нa циклус и oвулaцијa тие се oд билкa витекс ги имa вo aптеките ќе ги сликaм пoкaсни https://www.google.com/url?sa=t&sou...ggbMAA&usg=AFQjCNGc3MfGfaPdDbbl4bC5Ok9n5a7S9g