Добре дојде мила и јас ги имам истите симптоми и сега чекам да не добијам циклус бидејќи имаш уште три дена до недобивање почекај ако ти доцни направи тест па за убаво нека е и пиши ни поздрав
А кои резултатите не ти беа добри? И мене треба да ми стасат од микробиолошки, ако не ми се добри секако ќе мора да чекам, а онака на ехо ми рече вчера докторот дека матката ми е во нормала вратена, па тоа ми даде надеж искрено, затоа и почнав со планови ☺
Да,резулатите не беа ич добри,затоа и чекав.Рез стасаа по точно 10 дена од спонтаниот.Кога ми се јавија од болница да ми кажат дека се стасани и дека докторот сака лично да ме види и да разговараме што понатаму,појдов наредниот ден и тогаш ме прегледа и на ехо.
Фала @Momichka @fina erika ке почекам :/ имам уште 3 дена фала Ти посакувам успех и на тебе ќе пишам што сум направила
Јас на 29 мај ја правев мојата прва инсеминација,во понеделник ми е 14 ден.Првата недела имав пецкања и болки,е сега вторава е посмирено меѓутоа си имам тапи болки,а и градиве ми тежат и жежат,и да исцедок имам постојано.Мислам дека и настинав имам блага температура веќе два дена и ми тече нос како за беља.Ти посакувам успех па да се пофалиш на форумов
Дoбре дoјде и штo пoбрзo дa си oдиш oд oвa темa дa oдиш вo труднички теми штo пoбрзo. Некa ти зaкaсни некoј ден и прaви тест милa oти симтoмите зa дoбивaње и бременoст се слични мoе мислење
Добро вечер девојки како сте ? Сакам да ве прашам дали знаете таблети за против повракање ке одам во Пловдив па за сваки случај да ги имам не сум патувала повеке од три часа па добро е да се имаат во чанта. Линекс ке си земам за сваки случај!!! Поздрав!!
антиметил. За бременост се препорачливи и за "обичните" мачнини. Мене докторот ми ги препорача кога се жалев дека ми се лоши.
Не сум бремена сеуште се работи на случајот но бидејки планирам бременост затоа прашувам кои таблети се подобри. Не може се да се пиајам кога планирам бременост. Еве имам проблем со умниците на долна вилица па кога је се вратам од Пловдив да закажам операција тамам до тогаш ке знам ако ми дојде ништо од бебе ама ако не ми дојде и тогаш ме фака паника како ке одам на операциите. Инаку дај Боже да има нешто па тогаш је мислам
Добредојде и што побргу да не израдуваш со позитивен тест. Почекај уште малку не сум правела инсеминација ама читам секој различно обично после 15-16 ден препорачуваат тест. Ти пуштам срека за ||
Девојки помагајте!Денес 11 ден од инсеминација имав проѕирен исцедок и мн малку розево,што е сега ова.Градиве ќе ми пукнат,а и јајници и лев и десен ме убиваат заедно со долен дел од стомак.Можно ли е порано да добијам?Јас се си мислам дека готово е!
Душо симптомите се исти и јас ги имам истите симптоми еве на 10.06 не треба да добијам еве абер нема дај боже да е тоа тоа и кај тебе да се молам да е готовосамо што мене градиве не ме болат па ајде да се радуваме заедно