Сега само што ги купив од аптека капсулите..пишува 3 пати дневмо да се конзумираат..ќе ги почнам уште од вечер...фала на сите
Здраво девојки, јас бев кај докторот Дејан на имунологија, кажа ништо страшно покачено АФА може да прави мал проблем во бременост но ако на време се знае се дава аспирин иначе не било проблем за забременување. Овој месец сум на Фемара- Летрозол. Дали некоја од вас ги пиела овие апчиња и дали имала резултат, имаат исто дејство како кломифен само што се далеку поскапи, мене кломифенот ми правеше цисти
Абе што знам шо да речам...пример мојот претходен гинеколог ми кажуваше дека докториве многу често знаеле да кажат пцос имаш а реално не можеле да дијагностицираат кој бил проблемот..па најлесно им било пцос..така да шо знам..
За маката сум читала многу и верувам дека помага но само што почнав да ја пијам после недела две почнав да имам страшни главоболки, и си викам нема шанси да се од маката, и продолжив со пиење али болките секој ден се појаки и ја баталив, одма после тоа главоболките престанаа. Останата мака си ја пие маж ми без проблем он супер си ја поднесува Од трети ден мила докторот ми ги порача па кој знае како ќе биде ми е страв да не ми направат цисти како кломифенот и да не ми го истенчат ендометриумот :/ ајде ќе видиме, ти ги имаш пиено?
Можно и да е така @Lavica2016 не спорам Што и да е, со Пцос добиваме некаков одговор... за жал, има смисла.
А не ти дaде нештo зa еднoметриумoт земaј сoк oд aнaнaс јaс не ги имaм пиенo сaмo прaшувaм чекaм дa не дoбијaм денoвите
Се убив од пиење цвекло деновиве, не го можам ич али морам ајде дај боже да има резултат само. А ти мила опушти се и чекаме позитивен тест убав месец е овој ќе има повеќе тестови осеќам
zenski otkako pocnav da gi pijAM tie vitaminski apcina mi se cini dekqa stomakot ke mi pukni mnbogu mi e ko podujan da ne recam ko da sum zdebelena mnogu a vagata n e pokazuva pokaceni kila ama ova ne e normalno bee.. sto mislite da pocnam dieta ili ne e preporaclivo zatoa sto se obiduvam eve da ostanam bremena .... neznam sto da pravam ... sovet
Не змам кои витамински апчиња ги пиеш,едно ке ти кажам секој организам различно реагира и не може да се знае дали ти е од нив или не. Еве јас пиев бетаимуне и не се здебелив туку и ослабев 2кила,додека моја пријателка качи 5кила.За диета не знам ама може да пробаш да не јадеш благо,тестенини,да одиш значи повеке физичка активност и ке се чувствуваш многу подобро и полесно Добро ви утро жеМчиња одамна не сме имале позитивен тест и ја мислам време еее да почне торнадо од две цртки ||
Добро ви утро мои прекрасни души. Едно прашање вака од сабајлечки ако може . Можно ли е да ми касни од патување. Си дојдов крајот на мај долг лет итн. Како што покажува календарот точно 2 дена ми касни. Но ги имам сите симптоми за добивање. Подуен стомак болки во грбот. Ама ете чудно ми е бидејки до сега никогаш не ми каснело. Убав и пријатен ден
Ако ти касни два дена можеш одма да си направиш тест и да знаеш од што касни. Ајде пуштам срека за || пинк цртки