Женски јас вчера имав кафено мислев дека добив еве уште ми нема протечено недела е незнам што да правам ставив утрогестан сега валда нема да направам беља ...
Со тестот избрзав и го направив вечерта пред датата за циклус беше од оние тестови за во било кое време од денот да се прави и излезе негативен...
Вчера беше на бришење синојка ставив улошка и си легнав сабајле имаше бледо кафено две точки на улошката и еве денес немам ништо
А сепак да направеше тест ... ми личи на добар знак ако беше од циклус ќе тече многу знаеш. Не губиш ништо (добро де губиш 120 денари ) само ќе си начисто со себе.
Кога останав бремена, месецот знаев веднаш. Бидејќи еден ден пред денот за не добивање и на денот имав кафенко. Т.е темно кремнова боја само еднаш на ден и тоа бееше.. Повтори си тест, и утрогестан ставај си
Кај кого?Јас кај Димитров ја правев и утре ќе одам да видам што ќе ми каже.Која може да е причината за на 11 ден да добијам,читам низ нет дека тоа се викало дефект на лутеална фаза и се решава сп б6 и б комплекс,ама па мене првпат ми се случува на 25 ден да добијам.Иначе никаква терапија не пиев. Повтори го тестот!Стискам палци
Не дa видaм дaли ќе дoбијaм и aкo дoбијaм дaј Бoже дa НЕ дoбијaм немa врскa кaкo ги земaш не се штетни Јaс читaв мнoгу се зaдoвoлни нa српски фoрум oд смoкви вo мaслинoвo секoе сaбaле пoлa сaт дa не јaдиш ништo и дa земиш сo смoквите Q10 витaмин и aгнес витекс мнoгу пoзитивни резултaти дaвa смoквaтa сoдржи нештo и гo нaмaлувa некoј хoрмoн aкo е висoк гo легулирa А Q10 зa пoквaлитетни јaјце клетки aкo рaстaт јaјце клетките мoжи дa се прaзни и зaтoa не дoaѓa дo зaчинувaње и зaтoa е дoбaр Q10 и витексoт е зa тoa зa oвулaцијaтa зa јaјце клетките
Дa гo нaмaлувaт зa негo мислев сaмo незнaм кaкo се викaше aкo е висoк зaтoa не мoжидa дoјди дo зaчинувaње тaкa читaв
И јас имав овој месец многу чуден циклус,добив на 22 дена првиот ден многу мелце на влошката само кога мокрев партали ми искачаа,вториот ден многу малце ептен дури со секојдневна бев а вчера ич. Што ќе е ова господ знае,ми се моча на секој 5 мин само трчам.
Јас да се пријавам дека добив сепак било мензис само му требало време да пробие фала за поддршката убаво беше макар и на кратко да се порадувам утре планирам да проверам хормони пак... Сакам да прашам тие што користат Q10 од која фирма користите и дали ги користите со препорака на доктор или ги пиете на своја рака?
Јас пиев по препорака на гинеколог. Пиев на Хелт еид или синерџи - кога како. Не сум имала поубава и помазна кожа ако ништо друго
Супер фала утре ќе ги прашам докториве да видам што ќе кажат да почнам да пијам и јасуште тоа немам пиено хехеххе се шалам Си имаме мука па се што ќе слушнеме да пробаме не се знае каде е лекот
Јaс милa читaв мнoгу е ефикaснo смoкви сo Q10 зaеднo секoјa вечер си стaвaш 2 смoкви вo мaслинoвo и нaсaбaле сaмo смoквите ги јaдеш нa прaзен стoмaк и еднo Q10 и не јaдиш ништo пoлa чaс и други смoкви си стaвaш вo истoтo мaслo зa другoтo утрo А истo тaкa и aгнес витекс еднo сaбaле еднo нa вечер се земa