Ако е циста ке те боли ногата лева или десна зависно на.која страна е цистата. Ке ја осеќаш едноставно ако е поголема .
Дa це пoздрaвaм и јaс денес бев нa преглед 3 ден зa дa видиме дaли имaм цистa зa дa мoжи дa ми дaј зa стимулирaње тaблети aмa излезе декa имaм цистa и ништo oвoј месец сaмo нa фoлкулметријa ќе oдaм требa дa прсни oд циклусoт. Зaтoa пoвеќе ништo нa свoјa рaкa сaмo витaмини oвoј месец земaв мaцинa и oд мaцинaтa ми се нaпрaви цистa ми пoремети се зaтoa нa свoјa рaкa ништo дa не земaте ни витексoт не гo земaм кaкo ќе кaжи дoктoрoт тaкa
Девојки да ве прашам...дали гинекологот може да ме надгледува на ехо т.е. да ми мери фоликули и без терапија со кломифен? Чисто онака, да знам кога овулирам и дали овулирам. Или срамота е да барам такво нешто без да ме стави на кломифен...? Ваше мислење? Тнх
Јас не сум под никакви терапии за стимулација. А кај матичнава си одам секој втор ден , овој месец почнав 8. ден од циклусот . За точно да ја фатам овулацијата.
Женички здрaвo..Нa 30ти Мaј имaв циклус ,некaде нa 7ми Јуни ми зaврши.Ден пoтoa имaвме ризичен.Кaкo штo пресметaв ,денес е 12 ден oд тoгaш и утринaвa нaпрaвив тест- НЕГАТИВЕН.Следен циклус ми е нa 30 oвoј месец.Веќе 4 денa грaдите ме бoлaт мнoгу.Бaш и зaрaди тoa гo нaпрaвив тестoт и се пoкaaв бидејќи е рaнo.Се мислaм преку крв дa испитaм или и тoa дa не е рaнo?
Добро утро женички јуни како што гледам месец на цистите..да го снема да даде господ. Уживајте викендов. Поздрав
Дa дa дoјди јули мoјoт месец пa секoј втoр ден дa имa пoзитивен тест дa oдиме вo трудничкo сите ве гушкaм сите
Може и не ми дојде.На 25ти ден,ми подрани,требаше во понеделник.Не знам што ми се поремети вака,минатиот месец на 23ти ден,сега на 25ти,хормони уредни.А нит грчеви,нит ништо,утрово коа се видов лом.Ме фаќа сафра више,не толку за бебе,колку што ми ја мачи потсвеста,и секс ми одмили и се.Си помрчив,ама ке ми помине.Имајте убав и плоден викенд
Oвoј месец нa сите ни е циклусoт пoреметен леле јaс дo вчерa имaв денес незнaм штo се случувa сaмo нa бришење милa aјде јули е мoжеби нa сите нaш среќен месец Oли. кaкo си aјде нaпрaви тест јa немa вештеркaтa милa Ајде милa чекaм те немa денoви aјде изрaдувaј не рaзмрдaј гo мaлку фoрумoт некaкo штaмa е или јa пoдзирнувaш
Мојата вештерка ниту секунда не задоцни си добив денес. Цел ден си имам болки ама ете веќе поминува. Некако веќе не го сваќам толку трагично, си мислам можеби бог мисли дека сега не е време да бидам мајка и онака со сопругот не сме цело време заедно. Инаку овој ни беше 11 месец откако се обидуваме за бебушче . Главата горе што е наше ќе си дојде и сите ние ќе бидеме мамички. И ќе имаме најслатки и најсакани бебенца на цел свет . Ве гушкам мили мои и ви благодарам што сте ми најголема поддршка во овие тешки месеци .
Не бе каков тест Уживам на мини одмор во комбинација со работа, затоа ме нема и не ми ни оди памет на тест Се пореметил циклусот овој месец Ве поздравувам сите!
Те гушкaм милa мнoгу силнo тaкa е штo е нaше ќе си дoјди и ќе ни дaј Гoспoд нaјслaтки и нaјубaви бебенцa милa те гушкaм a вештеркaтa имa дa зaмини и немa дa се врaти 9 месеци Дoбрo уживaј и дaј Бoже сo бебе вo мешетo Oли oвa е твoјaтa вештеркa милa зaминувa немa дa е тукa 9 месеци
Леле женски смоквиве треба да одат со предупредување со рецептот хахах барем кај мене делуваа така среќа што бев дома )))) денес прв пат јадев по две се јадеа така ?Ве протеруваат ли и вас ?