Јас кога ја прашав докторката ми рече дека не ги знаела ,и ги однесив вчера да ги виде и кажа добри се пиј ги и сега се јавив во свансон ми рекоа дека може да се пијат без прекини ,да не се прекинуваат за време на овулација
Jas Јас проодност правев на ГАК.одлично си поминав.вработените беа ептен нормални.дури би сакала на сите да ви кажам дека постапката е ептен едноставна и нема потреба од страв.јас пре да одам доста читав за тоа по форумите што тукашни што не,и главата си ја напунив со глупости и не потребен страв.
Хелоу женички, ве следам нон стоп само немав што да пишам. Вртоглавици имам реков не се занесувам што сака нека биде, и плус купивме нова кола бела како што сакам јас, нова убава абе не ми се излегуваше од неа. И ја сефтосавме одма ајде новава кола нека ни донесе убави нешта
Дoбрo утрo милa пoдршкa Ве гушкaм сите имaјте убaв ден Милa сo здрaвје дa јa вoзите кoлaтa зa брзo дa јa нaпoлните сo бебенцa
Добро утро лепотици Ве сакам сите,ама сите до една мислам летово малку да се опуштам да се бањам да се сунчам а после што ќе правам ќе правам. Со среќа да си ја возите новата кола и што побрзо на задно седиште бебенце да се вози. Имајте ми убав ден пак ќе пишам нешто
Сега станав, и од мене добро утро убави жени, расположението одлично ви посакувам прекрасен ден и многу позитивни тестови
Девојки јас денес ги зедов резултатите од брисевите. Имам кламидија. Премногу сум исплашена. Некоја со слично искуство? Лесно се лекува, страшна бактерија е и дали после ќе можам да останам бремена?
Klamidija se prenesuva preku seksualni odnosi. E sega jas kolku shto znam, mora vednash da primash terapija i se dodeka primash terapija mora apsistencija od seksualni odnosi. Ti posakuvam srekja mila
Добар ден на сите Јас правев инсиминација на 11 а требаше да добијам на 20 . Еве денес е 22 уште ја нема . Дали е можно да ми доцни од кломифенот или утрогестанот? Прво што ми паѓа на памет е дека ќе добијам не дека нема да добијам незнам зошто така :/ Овој месец сум навистина многу чудна, како без чувства за самата себе.
Тогаш почекај до тогаш, чим ти назначил докторот понеделник да е. Јас да сум ќе ме копка и ќе правам уште денес.
Нема што да нѐ копка. Со пред време правење тест психата си ја.нарушуваме. Нашите мајки и баби , постојано шур чек купувале??!!
Леона, ако ти си трпелива јас не сум. И сум правела тест и со еден ден доцненење и два дена пред да добијам и баш тогаш имав позитивен тест. А времето кое го споредуваш нема врска со денешното. А на девојката веќе и доцни.
@EmilijaEmilija А да тркнеш на бета? Или ако те држи кожа чекај до Понеделник. Ама јас да сум на твое место одма ќе одам на бета бидејќи мене ми доцнеше 1недела ама било од утрогестанот. Следниот пат кога ми закасна мислев пак е од него ама не.. Затоа најдобро бета, за да знаеш што понатаму со утрогестанот