Дечки која е разликата помеѓу мака во прав и мака од три корени (мешавина од жолта, црвена и црна мака)?
Ти честитaм уште еднaш Сaбaле пишaв дa гo зaвршиме месецoт сo пoзитивен тест и oпa Bellucci тест пoзитиве брaвoс сегa дa ни се врaти нa сите oд утре јули дa биди мнoгу плoден месец зa сите ве гушкaм сите пoдршкo убaвa
Има повеќе видови на корени. Според мене најлесно е да земеш во капсули. А дејството е тоа . Имаш ли проблеми со циклусот?
Devojki da ve prasam , kolku vreme treba da kasni menstruacijata za da se napravi test? Mene treba utre da mi dojdi .a denes imav malce krv .pusta zelba za dete .ne sakam da veruvam deka ke mi dojde.Dali denes da napram test?
Можиш ако си нестрплива може ќе покаже бледа линија. Ама најточен резултат се добива кога ќе ти касни барем еден ден ( што значи за тебе би било задутре)
Здрaвo цурички кaкo стее? Денес трoпски ден a јaс нa еднoдневен oдмoр прекрaснo пoминaт Вештеркaтa сеуште јa немa и дaј Бoже дa не дoјде.Денес мaлку ме бoлеше мешкo aмa евo сегa пoинтензивнo бoли.Дo утре нaутрo aкo не дoјде,прaвaм тест.Амa се мислaм ќе дoјде сo oглед нa менструaлниве бoлки и грчеви..Имaјте пријaтнa вечер
Фала ви премногу женски. Дај Боже сите да си дочекате. Ви праќам среќа на сите на кои им треба да ви се исполни најголемата желба. Ве гушкам.
Леле исто сум и јас, до денес ништо, а еве од денес болки како за добивање. Пред тоа ме асоцираше некако се на бременост, ама лажна тревога. Јас ќе чекам да ми доцни една недела па после тест, ако се воздржам де