Јас правев пред 2 дена,се праавело од 7-10 ден јас правев на 11 ден,затоа што морав да почекам резултати од брис
Јас на 9ти. На 20ти јуни добив, на 27 направив брисеви, на 28 седиментација и на 29ти направив проодност.
Честитки!!!!!!!!! Со лесно! Јас се прерадував кога добив, конечно ми олесна Проодност проверував на 9-10 ден, не се сеќавам точно. Каде ќе правиш? Ајде, утре пак позитивен тест, темпото мора да се одржи!
Девојки кај мене денес вака, сабајле станувам и во вц малку розево на тоалет и болки како за добивање. Ми се смирија болките и цел ден одам во вц, но нема ништо. Најверојатно ми пробива, денес ми е денот за добивање, т.е. 31 ден од циклус. Е сега нешто ми се мота во глава, на колку дена се очекува имплатација, како одеше тоа, уште не сум добила па да си се пофилмам малку
Што убаво,пркнала темава. @Bellucci* и @Abril честитки на двете,имајте лесна бременост,и здрави и убави бебчиња за 9 месеци
Ќути и ја сум пресреќна со добивањево..слон ќе изедев вчера за малце ама битно дојде За проодност мислев кај толовски.. ти каде правеше?
Добар ден имајте прекрасен ден лепотици !!Само да ве поздраваам сите и да ви кажам многу ми е мило за позитивните тестови ви посакувам лесна бременост на сите мешковци.А и брзо да си дочекаме ние другите *
Добар ден мила поддршка да ве поздравам јас како тргна со позитивниве тестови и денеска чекам уште еден. Јас здравје треба да не добијам за 4 дена па ќе видиме. Градите ме боцкаат малце, слаби менструални болки повремени ама немам многу надеж имајте убав ден убави жени.
Cestitki za pozitivnite testovi! Jas iako sum 6ta nedela od bremenosta, samo ovaa tema si ja citam Ne sum ni vlegla da vidam sto ima vo trudnicki ili prvo tromesecie. Nekako ne mi se odi uste tamu. Izgleda deka ne se osekam trudno seuste Inaku i mojot prv pozitiven test bese Sure Check. Prv pat togas go probav i op dve crtki na denta koga trebase da dobijam. I toa crtkite ubavo si se gledaa. Gledam i poslednive dva testa deka se na Sure Check. Izgleda sreka ni nosat