@QueenP касна овулација не е нешто ново за тебе. цртката е таму. Има бременост Сега одмарај и гали мешко. може за 2-3 дена да си направиш уште еден за да си имаш за спомен тест со убави јаки 2 цртки
Иста ситуација ми се има случено,само разликата е што ми каснеше десет дена не беше сигурен ми рече има една точка или ќе добиеш или е почеток на бременост,само што и кај мене тестот беше негативен.
Сега читам значи страшна работа сум. Ние се препуштивме на летото,здравје од септември ако не биде нешто ќе бараме чаре.
Ништо меше, следам фоликули, си растат полека Уживајте летово, на сите ни е потребен одмор, потребно ни е мозокот на пасење да го пратиме.
Истава линија ја имам и јас, незнам дали да се радувам во мене има радост ме скокотка, ама со мала резерва да не се разочарам. Ќе го повторам за неколку дена пак. Да дава Господ кај сите
Добро утро девојки. Одамна немам пишано а што и да пишам ништо не се слушува. Со докторот се договоривме да ја повториме инсеминацијата во септември, ова ќе ми биде трет пат искрено. Вториов пат ја правев во Ремедика.Е сега д-р Петановски до крај на јули нема ништо слободно. Па се мислев кај Ефремов да појдам чисто за консултација мм.вика аман бе ме исцедивте. нЕЈСЕ ПРИН ЌЕ СИ ГО ИСТЕРАМ ОДМОРОТ а после јово на ново. @Andonia како си мила има ново Имајте ми убав ден и убаво поминете си го летово
Прво честитки до новите мамички со лесно нека им е . Инаку кај мене ништо ново моментално сум на одмор сами со мм, уживам се бањам ,фаќам боја одвреме на време ми иде мислата за бебе но се свестувам брзо и си велам затоа сум тука да се опуштам,ептен сме вредни но прија воздухот хаха и тоа е не се случува ништо посебно.*