Ти честитaм милa сo леснo И дa се мнoжaт пoзитивни тестoви дa ни се врaти нa сите Девoјки дa ве пoздрaвaм сите ме немше oти ги чекaв внучињaтa дa си дoјдaт ги немaм виденo Јaс ги дoпив клoмифенoт денес a циклoпрoгренoвa прoдoлжувaм дa ги земaм и се нaдевaм ќе имa мнoгу фoлкулчињa a мм е вo ред сo спермoгрaмoт ми oлеснa тaкa милa пoдршкa ве гушкaм сите
Честитки, само незнам колку тебе ти требало подршка со оглед на тоа што пробувате да станете родители прв месец
Фала ви на сите. Да се враќа само убаво. @ocicka2014 фала ти и тебе да се враќа убаво, поддршка верувај многу преплашени бевме затоа што имав низа проблеми околу тоа, но фала му на Господ излезе убаво. Поздрав до сите
Штом веќе се запознавме и се пофали ќе те замолам да ни објасниш што проблеми имавте и како ги решивте, бидејќи некои од нас тука се бориме со чумата неплодност со години
Отстранет ми е едниот јајник уште пред две години, а другиот слабо ствараше јајце клетки. Се плашевме и двајцата.
Иако не се познаваме сепак сите сме пријатели тука. Ти честитам и ти посакувам лесна и здрава бременост
Девојки, која мака во прав е подобра? Јас пијам од обичната мака во права од Мартија, во тегличка се продава 75 гр за 265 ден, ми трае 2 недели ( пијам во чаша вода мала кафена лажичка). Дали поефектна е онаа мешавина од црна, црвена и жолта мака, на Биокулт, 250 гр за 800 ден, или пак оваа обичната што ја пијам? Инаку пијам 3 ипол недели отприлика...
Јас имам купено таблети мака , и земам 1дн. А за мм 2табл.дневно. и задоволни сме  Околу 400-500 ден се .
Опушти се, шо било поминало, гледаме напред. А то шо го гледаме напред е мн убаво. Меше си, гали го и опушти се, мисли позитивно