Девојки утре ми е Д деј за НЕдобивање, си имам редовна менструација, а никакви симптоми деновиве. Се надеваме на || деновиве.
12ti den od ciklus vodecki folikul 17mm, vo ponedelnik na eho pak.vikendov da se razrabotime inace endometrium podobar od minatiot pat, a izgleda toj bese pricinata za neuspesnoto ivf..ama so Gospod napred,ke cekam II bas ovoj mesec
Дали некоја од вас може да ми објасни, или имала слична ситуација како мојата? Трет ден како примив прегнил од 5000 и чувствувам пецкање и раздвижување во делот на десниот јајник И стомакот како да ми е подуен...
Еве и денес продолжува тапата болка во десниот јајник.. Ама многу ми е чудно што само при лежење ми се јавува (дали кога сум станата и раздвижена не ја приметувам и мислам).. Немаше волку да досаѓам, и често да пишувам, но, вечерва одам на одмор и нема шанса никако да ме ѕирне матичната дека е недела.. Сето ова и ми дава надеж некаква дека нешто се случило, ама од друга страна и страв дека ќе патувам и да не се искомлицира.. Промена на клима, пат...
Јас имам една дилема што ме мачи. Добив завчера вечерта на работа кога кренав тешка гајба тогаш ми протече и имав онака обилно само вечерта. Е вчера и денес многу малце и на секој 5 мин ми се оди во веце и ужасно ми се гади. Можно е да имам добиено и да сум бремена или ова е нормално со џиклусов. И мислам дека стоечки спијам.
Сега не сум во можност одам накај работа а таму нема шанси да правам бидејки ќе го видат тестот и не сакам прашања.
testot vo tasna i frli nakaj doma koga ke ides ako ima bremenost mora vednas da pocnes so progesteronska terapija so ogled na krvarenjeto.
Ташната ми ја проверуваат кога си одам тоа мие. А местото што работам бетер од село е. Ќе се пазам колку можам до вечер и кога ќе се вратам ќе правам сега ќе му нарачам на мм да купи.
Dobiv! Od edna strana srekna aum sto konecno dobiv na vreme..bez kasnenje i bez primolut nor za toa sum srekna premnogu.. Od druga strana sum tazna..sto ne uspea ni so pregnil ni mesecov
I jas dobiv eve veke nekoj den imam, stalno na vreme osven minatiot mesec sto dobiv pet dena porano. Citam ovde nekoja imase spomnato deka ako nekoj mesec ide porano znaci ke bide skoro, ama.....ostanuva da cekame. Bitno e najmnogu da ja odrzuvame pozitivnata misla i sekoja i najmala negativna da ja brkame pobrzo!