Девојки Ви благодарам на поддршката, сега на одмор прв пат ќе одиме сами па се надевам да се вратиме тројца Господ кај сите да дава се најубаво
Moja preporaka ti e da prezalis 4 iljadi denari i da ides na privatno...drugarka moja pravese pres dve nedeli seuste ne i gi dadoa snimkite..ja matkaat 2 nedeli za na kraj da i recat u septemvri da odi deka bile site na odmor..
Девојки здраво!Сакав да ви кажам дека мојата втора инсеминација ја направив на 17јули,меѓутоа после неа докторот ми даде добростон да пијам15дена по две,е сега пред 3 дена ги завршив и уште немам добиено....али се мислам од нив ми каснинекој некое искуство да сподели.Поздрав ве гушкам
Тест треба да правиш затоа што ако тестот е позитивен најверојатно ќе треба да продолжиш со добрестон.
I jas isto kako @monik55 se mi se vrti vo glavata da ne mi utnale nesto so kiretazata.inace imam praveno hsg pred da ostanam trudna.mislev toa samo ednas se pravi...sega me zamisli
Јас сега почнав посериозно да размислувам. Тогаш ај ко божем сите доктори околу мене беа и им беше наредено стрикно за мене да пазат како работат може и грешиме со мисливе не се знае. Многу мислам и јас еве сега мислам тогаш одма станав и вечерта во 6 си отидов дома на свое барање си се потпишав и си отидов неможев да го трпам тој хорор таму и пискања доволно мо беше своето,може требаше да полежам и вечерта имав многу јаки болки. Абе триста мисли еј веќе незнам. Деновиве ќе стапам во контакт со една докторка и да видиме што ќе правиме.
Вака ја искрено не знам. Не сум стручно лице и ја мислев дека се прави еднаш. Пред да останам бремена првиот пат немав правено ХСГ и баш се спремав да правам кога останав бремена. Сега 6 месеци по киретажата кога правев ХСГ после зафатов ме праша гинекологот дали сум имала абортус. Кога и реков имав да тогаш таа така ми кажа бидејќи ме болеше многу дека од киретажата ми се запушил едниот канал. Но искрено не можам со 100% сигурност да знам нели. И јас кога правев киретажа на ГАК какви врски се не беа фатени за да ме "пазат" па ете..се може да бидува.. Пред колку време ти беше тебе киретажата? Тест тест шурчек тест
godina ipol pomina.posle kiretazata 2-3 meseci ciklusot mi bese poobilen a posle skoro i da mi zapre narednite nekolku meseci.ovulacija imam ama endometriumot mi e tenok i primam terapija za toa.edno ivf imam neuspesno vo mart pa ako ne uspeam narednive 2-3meseci prirodno ke odam pak na ivf..neznam sto da mislam
Of be lele..a prviot pat prirodno li ostana? Ne znam so da recam..bozem leto treba da se relaksirame realno.. minatata godina letoto odmarav maksimum godinava od rabota ne mozam glava da krenam.. samo pozitivno ajde .lavici sme ili sto??? Ke dojde i naseto vreme..edvaj cekam!!!