Девојки, на 26.07 примив прегнил. Денес ми е 24 ден од циклус, и 13ти ден откако ја примив инекцијата и имам кафен исцедок.. :/ Дали и на вас вака ви се случило откако ќе примите прегнил порано да добиете, или станува збор за имплатациско крварење?! Ептен сум збунета....
Здрaвo девoјки дa ве пoздрaвaм Денес 3 ден oд циклус aмa сaмo мaлку имaм незнaм штo е рaбoтaтa дa не имa нештo и стoмaк не ме бoли прв пaт вaкa дa не е oд циклoпрoгинoвaтa незнaм кaжете вaше мислење a денес пoчнaв и пaк сo клoмифен и циклoпрoгинoвa незнaм
Многу ми е страв Секој пат тестовите ми беа разочарување.. Ќе почекам ден, два.. Ако дојде црвено, сум добила, така?
Јас многу се нервирам,ќе имаме односи не станувам спијам и кога ќе станам абе како река искача се од мене. Зашто истекува цела сперма незнам.
Изгледа количински има многи маж ти. Немај гајле. Важен е 1сперматозоид да стаса кај што треба. П.С.И јас имам ист проблем и веднаш ставам секојдневна влошка, секогаш ми се во фиокче до кревет.
Е арно ти текнало на секојдневна мене ич. Незнам начин на кое се спречува ова. Уште нешто што ме буни што неколку дена имам како мрсулче лигаво без бојно.
Не се секирај. тоа што требало веќе си тргнало на пат да си ја заврши работата. Тоа што истекува и онака не е добро или е е неподвижно или бавно, штом и после спиење истекува.
Мрсулчето лигаво ако е безбојно како оној дел од белката на јајцето што тешко се разматува значи дека си пред овулација.
A jas pak ne mozam da razberam kako posle sex vednas ostanuvate vo krevet? Jas samo levo desno da se svrtam i odma se ke istece si mislam do sabajle cela ke bidam ispolepena. Mislam i deka ne e vozmozno pri sekoj odnos se da ostane vnatre.
Jas prosli mesec koga primiv pregnil dobiv posle 13 dena od primanje na pregnilot i toa bese ubavo crveno i imav od prv den mnogu...kafeavo nemav ja bi ti rekla da si naprais utre edno testce za ubabo neka e I mene odma mi istekuva
Може споредувам глупости но првиот пат кога останав бремена исто вака истекуваше многу и последните три пати ни еднаш на капна и останав бремена.
Dobredojde i daj boze sto pobrzo da si odis sto se odnesuva do peckanjeto i nie so mm koa pocnavme da se obiduvame pocnav da primetuvam.razni raboti od tipot na bolki..peckanje..poduenost bolki vo gradi i slicno..prethodno nikogas ne sum obrnuvala vnimanie na takvi raboti..2 meseci ne se mnogu..opustete se..psiholoskiot e biten faktor.. Pozdrav
Ne veryvam deka ne isteklo draga..mozebi pomalky kolicina imalo pa ne si primetila koa istekla..vprocem ako ne istece nema kade da odi
Некa не излегувaaт мaжите oдмa oд вaс и некa јa туркaaт тие спермaтa пoдлaбoкo пoсле тoa вие стaвете си перницa пoд кoлкoвите и тaкa седете минимум 20 минути. Секaкo декa ќе истече нaредниoт ден еден дел и тoa не е вaжнo, oнa штo требa дa oстaне веќе гo фaтилo пaтoт зa нaгoре Среќнo.
Мене речиси секогаш веднаш ми истекува голема количина. Се бришам, лежам и кога ќе станам повторно ми истекува. После пак ако лежам, па седнам на пример, пак истекува. И утредента пак. Можно е да се работи за количина, па нема каде да оди, мора и нешто да истече. Нема потреба од нервози за тоа, нормално е. Си стасале тие што треба таму каде што треба А сум забележала ако во исто време имаме оргазам, помалку истекува. Или па само така се погодило. Не се замарајте со истекувањето, само бидете си активни.
Благодарам, па се надевам крајот на месецот ќе се израдувам со позитивни резултати јас, а и сите други кои го чекаат тој момент.
Sored mene e sosema normalno i logicno da istekuva posto kaj bi odela tolkava kolicina sto ne e od nasiot organizam.....e mene me buni samo oti koga sme vo ovulacija neli iscedokot e porazlicen nekogas pogust, nekogas po tecen pa sea i uste pomesano so sperma.....i togas malku neznam koj den od ovulacija sum, posto sopred aplikacijat fertility friend, vika deka si vo ovulacija koga iscedokot e so debelina kako belka od jajce....kako i da e aktivnost i aktivnost pa sto bide neka bide. Tuku, dali nekoja misli ko mene, deka ako imas aktivnost preku eden ili dva dena spermatuzoidite se posilni, pobrzi... I drugo prasanje imam, dali nekoja od vas vezba pilates? Prasanjeto mi e dali preku vezbite moze da ja izfrlam od mene spermata ili da ne se zamaram do tolkuuu facepalm)