Лавица среќен роденден. Како е подршко? Мене денес мие 32 ден од циклус а највеќе ми доаѓа на 28 дена. Денес имав малце кафено не како вообичаеното кафено. Пецкање и стегање доле имам па ќе видиме што ќе донесе ова каснење мое. Бев на одмор може и да е од климата.
Со мало задоцнување нека ти е честит роденденот и богородица нека те дарува со едно бебе,а и сите нас тука што сме во темата нека ни ги исполни мешињата со рожба.Те гушкам и ти посакувам годинава се најубаво.
@monik55 Мониче да се јави на главна каса! Како си мила? Дај изненади не со || црти.И Оли да не ќути,и кај неа се крчка нешто,осеЈчам
Ќутам, важна сум, на одмор бев и уште сум Рано ми е мене, но можеби се крчка, ќе видиме Иако осеќам благи менструални болки Да си продолжиш со витамини и да нема добивање! Колку ти доцни?
Здраво девојки Јас денес добив и тоа саглам добивање Минатиот месец ми доцнеше сега точно на време незнам што да мислам. Од 1 септември почнувам со кломифен сега пред да пишам се чув со докторот 5 дена по две таблети ми рече па да пдам на проверка за фоликули.Лавица со роденденот ја разбранува малку темата инаку предтоа беше многу тивко ве гушкам сите до една.@Andonia како си мила те нема