Одамна не сум ви посакала добро утро и убав ден На западу ништа ново т.е кај мене Ајде распалете со тестови женчиња доста се криевте
Еве ме, да се пријавам и јас И кај мене ништо ново.. Си тераме со терапија.. Мм конденсил и витамин Е. Јас фолна, магнезиум, овунорм, достинекс и Еутирокс по шема.. денес бев на фоликуметрија, на 23 ден абер немаат од растење.. Докторот ми препиша Дабростон, и после него да почнам со Кломифен од трети ден.. Ве читам редовно и пуштам среќа на сите!!!
Здраво, последен пат добив на 3 август, вчера попладнето ми се појавија 2-3 капки темна крв а немам никакви симптоми за добивање искуства?!
Мене така обично ми се појавуваше ама кога имав покачен хормон пролактин е сега кај тебе што би било незнам дали имаш некој друг проблем.
Јас примам терапија за пролактинот од 2008 година ама никогаш не сум имала ваков проблем се прашувам дали е можеби бременост во прашање...
Можеби е имплантациско незнам може да нагаѓам само почекај некој ден ако и понатака ти е истата состојба појди на гинеколог или па очекуваш бременост.
Девојки како сте? Јас во исчекување, како и секој месец и овој со надеж, иако знам дека е речиси невозможно, но ете не ми поминува месец без да си направам филм. Денес се изненадив, една блиска ми кажа дека нејзината снаа која исто имаше missed и тоа после мене, само со месец пауза останала бремена и сега се и било ок. Си викам браво за храброста, јас два месеци немав односи, а и сега кога почнавме да пробуваме тешко ни оди. Ееее тоа е баксуз, а па колку допира до мене тоа што има толку многу бремени што ги познавам......Понекогаш си мислам, каква е ова злоба, да завидувам на секого, дали сум нормална се прашувам, особено поради тоа што не сум завидлива личност воопшто, ама ова е посилно од мене и не можам да го контролирам.