E i mene mi e toa,ne se osekam trudna ic! Prvpat pijam dabroston i vo momentov sum stranstvo nemozam doktor da dobijam.znam deka mi e od nego,edinstvena promena sto primetiv mi se gradite,ne me bolat mnogu celo vreme(znaci bolni se na dopir ama ne kako porano) ama mi se tvrdi kako kamen.sto znam,si igra psiha so nas kako saka go prekinav dabrostonot i ke si cekam utre zadutre
@Lavica2602 не треба да се прекине веднаш ако има шанса за бременост, да нема пад во прогестеронот. Прво се прави тест, па после прекинување ако е негативен.
Ајде нема разочарување, подобро така отколку да се залажуваш. Те гушкам, собери сила за нареден месец "
Кај мене пак четвртиот ден поминува, а никаков абер од добивање.. Почнав да ги пијам од 24 ден бидејќи докторот на ехо виде дека ова ќе биде еден од подолгите циклуси (како тој што ми траеше 60 дена).. Да ја убрзаме работата ми даде Дабростон, и на трет ден од добиено требаше да почнам со Кломифен.. Четири дена како ги прекинав Дабростон, и сѐ уште немам добиено.. Дали некој знае во рок од колку дена треба да ми дојде откако ќе ги прекинам?!
Добро утро девојки ништо од мојата инсеминација. Ме фати јак вирус и ништо од работава овој месец а требаше утре да се договарам со докторот. Едвај на нозе стојам со температура сум и така натаму сега да не кажувам. Се надевам ќе биде наредниот месец. Поздрав девојки
Vi blagodaram devojki za poddrskata,mnogu e ubavo koga ke slusnes deka ima pozitiven rezultat,ja smeniv maticnata i zakazav termin za pregled kaj drug lekar. Se nadevam deka za brzo ke vi pisam za pozotiven rezultat.
Дa ве пoздрaвaм пoдршкa сите дo еднa Ме немaше бев Црнa Гoрa нa Oстрoшки мaнaстирoт и кoј имa приликa зa тaму некa oди дa не се мисли јaс кaкo другa личнoст сум кaкo прерoденa сум мнoгу сум смиренa aмa мнoгу е убaвo немaм збoрoви нaд 5 илјaди луѓе имaше ве гушкaм сите и Св Вaсилјa некa ни пoмoжи нa сите дa стaниме штo пoбрзo мaјки ве гушкaм сите Миличкa штo пoбрзo дa oздрaвиш и oктoври трудничкo дa ми oстaниш те гушкaм
Девојки, пишав во групата за симптоми на бременост, дури и тестот го ставив таму...членките веќе ми честитаат...во петок сум на доктор па ќе знам 100%. Тестот е со бледа втора црта,имав еднаш таков и добив. Затоа сега не сакам да си правам филм, инаку 11 ден ми доцни. Ме бунат и симптомите, воопшто не се како првиот пат. Можеби е ептен рана бременост..кој да знае?
Uzivaj majce ne baraj simptomi rank e napravi si test preku krv za da si bides mirna ..so sreka bremenosta