Леле колку убаво Господ и Св Василие Остеошки да ти ги услиша молитвите.И јас сакам да одам да го посетам овој манасир.Со Господ напред планирам да одам.Поздрав до сите членки и ви посакувам што побрзо сите ние да се префрлиме во труднички.
Здраво на сите ,само да ве поздравам сите ,и добро тргна работата со позитивни тестови така нека си продолжи Дај Боже да се сруши рекордот со најмногу тестови овој месец .
Девојки ми треба ваша помош!!! Пред 8 дена го испив последното апче од Дабростон. Ги пиев 7 дена, од 23 ден, за да добијам... Нооо!! Сѐ уште немам добиено Дабростонот ги пиев божем да убрзаме, за од овој циклус да почнам со Кломифен, ама ништо... Ме фаќа некоја нервоза, не се осекам убаво во своја кожа.. Освен што имам болка во градите (како да ќе ми отпаднат), друг никаков симптом немам.. Тест немам направено бидејќи докторот ме виде на ехо на 23 ден, и бидејќи фоликулите ми беа премали, ми даде Дабростон да ја убрзаме работата.. Ама... Кажувајте совет..
Вака душо мене ми има каснето 15дена од дабростонот и кога идев да ме гледат на ехо по пат ми дојде а ми рече докторката дека не било страшно дека можно е од мн раб даа ми има задоцнето..е сега кај тебе незнам што е проблемот ама знаеш дека дабростонот исто и за задржување на плод ги даваат... паа ако сумњаш едно тестче и ќе видиш...
Јас кога сум ги пиела тие апчиња сум добивала по неколку дена и докторката ми има кажано ако си бремена нема да добиеш. Така да совет од мене тест да си направиш