Ќе си почекаме ние до тогаш ,аха си се прејадила мисли си ти само така ,хахах ете ти симптом што повеќе сакаш има право мм ти
Добро утро девојки Како сте ми јас почнав пак со кломифенот и на 10 .09 имам закажано кај лазаревски во систина ај конечно да тргне работава. @Lara 27 Ќе не израдуваш понеделнички или да си почекам Ве сакам сите до една
Zdravo na site veke vtor mesec se obiduvame da zabremenam i pocnav da koristam clearblue traki za ovulacija. Megjutoa baram mjslenje od tie sto gi koristele ovie traki. Bidejki imam mn redoven ciklus od 28 dena sekogas ovulacijata mi doaga na 12 den. Na 11 den testot mi pokaza 0 low fertility na 12 den peak smiley dve crticki i veke posle dva dena povtorno 0 low fertility. Neznam zasto ama povtorno testirav na 15tiot den i mi se lojavi fleshing smiley hight fertility. Premnogu me zbuni. Isto taka koga mi se pojavija silni crticki nemavme seks istiot den tuku naredniot i sega neznam bas dali sum ja pogodila ovulacijata....
Драга немој да ме разбереш погрешно... многу ти е рано од два месеци обиди да се оптеретуваш со траки и сл. Уживајте извесен период, имајте незаштитени односи и водете љубов релаксирано, не си стварај самата стрес. Дај боже за брзо да се израдуваш на позитивен тест и воопшто да не ти требаат тие траки и слични чуда. Се најдобро!
Дај боже мила нека се наполни таралешко мешко. Ама ќе си почекам уште некој ден те гушкам миличка нека тргни работата на убаво
А сега кој ден ти е? Ајде за убаво, нека тргне! Кломифен Лазаревски ти рече да пиеш? И да ја нема! Тебе и Лара да ве испратиме во Труднички
Да он ми кажа и минатиот пат пиев и се боцкав со гонал ф и се спремав за инсеминација но ништо не испадна се разболев и сега повторно со иста терапија.Кај човеков одам 10 години веќе ме знае како дишам
Една работа се чудам пред година дена кога ја правев првата инсеминација одма се фати.А сега ништо, и повторни обиди и незнам што друго да се каже
29 aмa стoмaк пoчнa дa ме бoли изглрдa дoaѓa вештеркaтa ништo пoвеќе среќa нaреден Ајде сo среќa милa сo клoмифенoт дa се нaпрaвaт мнoгу фoлкулчињa дa биди oвoј месец ти јa пуштaм целa среќa
Девојчиња мили, гледам од сабајлево има раздвиженост на групава, позитивни мисли и потенцијални членки на Труднички муабети Јас само да споделам дека минатиот понеделник примив Прегнил (а пред тоа бев на Кломифенска терапија), и минатата недела бевме вредни со мм.. Но, чекањево до тест ме убива .. Денес, една недела од инекцијата, осеќам благо пецкање во десниот јајник, а зголемен апетит ди имам цело време (сигурно е резултат на Кломифенот).. Вчера му викам на мм: како нема некој знак да знам одма дали се оплодило фолекулчето... Секој нареден циклус го сфаќам ко нова шанса, но, ова чекањево ме убивааа.. Извинете за долгиот пост Праќам позитивна енергија!!!
Се сеќавам дека ти се зезна правењето инсеминација. Сега пак се спремате за инсеминација, така? Без паника, не мора да значи дека добиваш. Се' додека не добиеш, има шанси да си бремена.
Така е душо требаше да одам Септември се договаравме со докторот прво сабајлето мм да даде примерок па јас да одам покасно Вечерта повраќав и температура качив и сабајлето мм отишол и му кажува вака и вака и он вика стоп ја пекинуваме постапката.Нареден месец дури и на мм му кажал и спирулина да пијам да се зајакне имунитетот
Читaв мa нет декa чaј oд лист oд мaлинa е мнoгу дoбaр зa прoднoст нa кaнaлите пa aкo имaте мaлини дoмa сoберете ќе се нaјди јaс сaкaм дa прoбaм дaли имa пиенo некoјa
Ајде, така требало да биде. Затоа сега нема пречки, ќе си направите. Ви посакувам успешна инсеминација!
@Lara 27 Мила јас го имам чајот,едно време го пиев па баталив од немукает.Се пие во комбинација од уште еден,го заборавив на мк како се викаше,и тоа по неколку чаши на ден.Листот од малина не е само за проодност,општо е добар за забременување,и за бременост(полесно породување).Ако најдеш пиј си,нема штета.Како си инаку,каква е состојбата?