Дoбрo сум нa бришење кaфеaвo oдвреме нaвреме aкo дoбијaм пoчнувaм дa гo пијaм чaјoт и време е зa чaјче зaлaди нaдвoр милa фaлa
Не знам како да ви соопштам...денес имав кафеав исцедок и веднаш отидов на доктор. Плодот не се развива Сепак примив прогестерон инјекција, како што кажа докторот "да му дадеме шанса". Во среда треба да се јавам на преглед, ако не се развива ме праќаат на киретажа Зошто, зошто, зошто? Во моментов имам и премногу обврски не можам ни да се истажам на раат. Овде вие сте ми најдобра психотерапија. Фала Ви што сте тука и за добро и за лошо
Колку плаќаш комплет инсеминација со се терапија што се зема во Систина? Ајде ајде,остави црни мисли. Има шанси штом рекол докторот. Каво тажење,среда е среќен ден да се израдуваш.
Ќе успее тоа мало, ако докторот рекол дека може мора да може. Ти држам среќа да биде се во најдобар ред
Што точно ти рекоа.Имаш слушнато срцева акција?Сестрами така и со првара и со втората бременост и викаа напочетокот,дека не се развива плодот,ама она реши да почека да не се чисти,и сега имам две внучња . Вториот пат и она имаше кафен исцедок.
Душо моја како кажавме нема откажување како тоа немало да се развие ќе биде јунак и ќе седи кај мама 9 месеци...не се грижи се ќе биде во ред...те гушкам силно...
@PeachGirl bez paniki kako sto ti kazaa drugite pogore,i sama znaes kolku docna e zacnato,pa kolku da se razviva.za tolku kratok period? Baska site ovde sme svedoci na nekolku slucai kade plodot na pocetok pomalku se razviva a podocna nadopolnuva.glava gore i gali mesko
Сакам да мислам позитивно...ама фактите друго говорат. Сега се враќам од ВЦ. Парче ко црвче ми излезе и уште неколку помали. Нема да паничам, ама ќе мора да прифатам дека можеби и овој пат нема ништо да бидне. Само чудо може да ме спаси сега
Како може да знае дека не се развива толку мал плод и касно зачнат не мие јасно. И мене така ми кажа на почеток еден доктор бетата е ниска ова ќе се распадне за два дена ќе прокрвариш. Бетата порасна искочи уште едно и сега само срцева реакција. Касно е зачнато а не несе развива. А ваквото крварење и на клиника ми го објаснија дека е чистење стара крв. Дали те провери со спекулум дали имаш внатре крварење?
Ti kaza @monik55 moze e cistenje zatoa krvaris,utre ke si ispitas beta pak i ako vrednosta si raste (bez ogled dali malku ili mnogu) znaci super si e da ne ne iznenadis i ti so dve se e mozno
Ме виде само со вагинално ехо. И му викам имам само кафен исцедок, тој ми вика треба да примиш арогам инјекција, 72 часа од крварење. Му викам не крварам...и ако е така зошто сега ме залажуваш со прогестерон? Да видиме, шанса да му дадеме... Овој доктор беше дежурен, мојот е отсутен до четврток. Ме избудалеа... Амин Лавица...Амин.
Извини на ГАК беше? За да знае дали крвариш мора да види со спекулум и тоа што е внатре кафено ќе го исчисти. Вака беше кај мене
@PeachGirl пуштам среќа утре да си се види дека си се развива! Доцна е зачнато, ќе биде добро! А бета да си провериш?
Ајде милa немoј тaкви мисли ќе биди вo ред мoжи се чисти мaткaтa oд имa oстaнaтo oд циклуси aјде пoзитивнo милa се ќе биди вo ред Јaс дoбив дa ве известaм пoвеќе среќa oвoј месец ви пoжелувaм нa сите штo чекaте дa не дoбиете oд срце Лaрa ве гушкaм сите
Господ е голем ќе даде шанса само позитивно лошото нека те заобиколи немој да тагуваш ,со позитивност самата ќе си помогнеш а и на плодот да си расти
Инсеминацијата ја плаќав 10.000 денари ехо 2300 а терапијата сама ја купував од аптека виола во цената е раќунато и самата постапка и примерокот од мм