Добар ден моја подршко еве си идам со резултати и ка ј мене тетка Ешерихија Коли дошла на гости ја имам во цервикс и вагина..е сега дури во четврток ке идам кај матичната за лекарства што друго се пиеше освен брусница имајте убав ден ве гушкаммм
Dali znaes dali se pie i vo bremenost? Semki od lubenica iseckaj gi i vari gi kako caj, jadi luk, caj od brusnica, uvin caj i kolku mozes tecnosti poveke.
Душо а тебе лесна бременост овој пат до крај... нека ве чува Господ...честитки од срце и фала за одговорот ве гушкам
Јас ја имав 7 месеци во урина...концентрација 50.000 не голема ни Еритромицин 3х1 ни Панцеф 1х1 Cisticare 2x1 не ми помогна...Брусница чај се налевав само мокрев но пак си стоеше истата концентрација. Еве месец дена два пати пуштив Уринокултура и ја немам...Пијам Brusnicin 2x1.595ден.се во Зегин. Бидејќи кај тебе се во вагина и цервикс сигурно и антибиотик ќе ти дадат но земи си ги и овие мене само ова ме спаси...Сега ни чај брусница ништо не пијам само капсулите...Дури и вода послабо пијам...па ете ја немам сега...
Ok,толку ми кажа и моја познајничка дека плаќала кај Дракулевски и и фати од прв пат за второ не и успеа од одма и рече ако дал Бог едно дете едно нека биде,а може 11-12години беа во брак без дете.
@PeachGirl ти ја пуштам целата среќа на светот. Нека ве чува Господ. Остани со позитивна мисла и вера.
Незнам во која група да го пишам прашањево. Но, во Ноември треба да одам на контрола на ендокринолог, а термини во државна колку што видов на официјалната страница на мој термин нема. Дали да одам на ендокринологија директно па таму да замолам да ми закажат, или?? Имате искуства?
Пoдршкa сaкaм дa земaм клoмифен и oвoј месец aмa ќе ми биди 4 пo ред мoжи или дo три се земa и пaузa aкo знaе некoјa дa ми кaжи фaлa и ве гушкaм
Денес на кратко службено патување морав да заминам. Не сакав да им кажам на претпоставените зошто минатиот пат ме дознал цел град. Не крварам класично, кафеав исцедок со парчиња имам. Ќе го почекам мојот доктор и во четврток ќе знам точно на што сум. Ви благодарам за поддршката. Бог да не чува сите нас.
Јас ги пијам од второ и во трето тромесечје...Но прашај си гинеколог за секој случај мислам дека можат да се пијат дека се вит.ц и брусница но Др.знаат повеќе и обавезно консултација... Еве и некоја феминка ако ги пиела во прво тромесечје нека пише
гo сoнувaв кaкo дoмa дa дoјде нa сoн леле си викaм жaбецoт кaј се нaјде тукa ќе видaм Bebulleee уште oвoј месец пa aкo не бидни ќе oдaм пaк кaј жaбецoт дa земaм клoмифен уште oвoј месец сo еднa тaблетa сум супер фoлкули рaстaт сo две е мнoгу
Епа можно е да го промаршувате пукањето на фоликулот. Или иако е голем не е доволно добар за да се оплоди. Ја би на инсеминација