На почетокот беа само капки, потоа поголеми парчиња, лигав слуз, сето ова во кафена боја, а синоќа почна и црвенкаста слуз проследена со грчеви во матка.
@PeachGirl немa збoр сo кoј ќе ти јa нaмaлиме бoлкaтa мнoгу ми е жaл. Немa дa се oткaжувaш сo Бoжјa пoмoш се ќе биде вo ред
Душо многу жалам а толку се изнамачи,што друго може да се каже имај верба во бога и испитај си се што треба за да си бидеш на чисто тесилно,и глава крената
не мора да значи дека пробива,Како си денес? Навистана мие жал многу, биди силна,Господ чува за тебе поубави денови биди јака издржи ги овие падови се ќе помине.Господа да те израдува со две наеднаш Таквите негативни луѓе и што знаат да те разочарат и повредат одбегавај ги не ти требаат ,тие знаат секогаш повеќе од нас за нашиот живот.
@PeachGirl нема збор за утеха. Боли мила многу кој не почуствувал не знае како е. Само Господ знае зошто ни го дава потешкиот пат. Во едно сум сигурна ке дојде и тој ден кога ке станеш мајка на најубаво бебе,само трпение и верба треба. Те гушкам нај најсилно
Много ми е жал ,знам дека нема зборови со кои можеме да ти ја намалиме болката но биди храбра се ќе се среди и еден ден ќе го имаш бебето во прегратка.
Нешто преемотивно http://tocka.com.mk/vesti/247276/tr...udnica-toa-bese-najtazniot-den-vo-mojot-zivot
Мнoгу тaжнo ееееее женaтa е лaвицa живoтoт гo дaвa зa нoв живoт дa дoнеси a и мнoгу се ретки вaквите дoктoри
Колку и да е тажно, жената по 14год. неможност да зачне со 2 тешки дијагнози успеала. Жално што кратко го подржала бебето и кратко се осетила мајка. Но создала нов живот. Сите ќе успееме секоја на свој начин. За секоја од нас си има посебен план,животен пат некоја поголема сила.
Добро ви утро подршко со две д Како сме денеска,некое изненадување да ни приреди некоја од вас ОсеЧам дека периодов што следи заклучно до Н.Г ке ги нападнеме овие од трудничко. Мој ме инСекат никад не вара.Е сега постои еден услов за тоа редовно пишување домашно по можност три пати на ден за да се утврди градивото @Dear_Thing hug: