Што пиеше бебуле? Кломифен ли? Планирам сега да одам хормони на трети ден да испитам и со резултатите да ми каже докторката да ми препише нешто.Има нешто плус за стимулација?
Ако немаш пробано со кломифен тогаш оди на апчина. Не се почнува веднаш на инексии зошто се многу јаки а и скапи
Кога сме кај срцата јуначки, направив и јас денес тест иако ми е 13ти ден од прегнил. Ми доцни трети ден, а никогаш ми нема доцнето, имам болки во јајници, вртоглавици, киселини, аверзија кон храна, ужасно отечени гради,умор и поспаност, никаков секрет... и морав да направам и една цртка покажа постои ли надеж да е лажно негативен? 27 ден од циклус ми е Инаку, за ренот знам дека е за забременување.
Citav pogore deka pomagalo za pobrzo da ostanes bremena i otpusuvalo zapuseni kanali a i zdravo e da se pie...
Едно литро бело вино старо три години најмалку и во него се ренда 250мг рен.Ренот изсечај го ситно дека е достагорчлив вкусот, па потоа да ти бидеполесно за консумација. Потоа стави го во фризидер додека да ти помине менструацијата, значи ќе бидеотстоено веке 6-7дена, па потоа секоеутро на гладно ќе пиеш по една часка одракија. Ако ти е многу количински, обиди се и сопомалку. Важно е да се консумира помалку од комбинацијата на вино + рен. П.С- ова го најдов во една тема @Momichka го има постирано
Јас знам на светло да се чува заради некаква реакција,а не во фрижидер.Ренот да биде рендан.Виното по можност домашно да биде.Пред да почнеш со виното( од седми ден на циклус)Недела дена значи кога је ти дојде,по едно две зрна црн бибер на гладно да се пие.Помага при миоми,полипи,непроодни канали и за забременување.Значи општо за женски проблеми.
Zdravo na site nova sum tuka imam prasanje vo noknite casovi imam gadenje vo stomakot osekam kako nesto da me pritiska dali e mozno da sum bremena treba da dobiam na 24 inaku pred 2 meseca imam praveno kiretaza izvinite moze ubavo ne sum napisala i nemozam kirilicno od tel pisuvam.I na site od se srce vi posakuvam sto poskoro da si dobiete || crticki ❤️❤️❤️
Женски, пресреќна сум. јеееееее Вчера гинекологот виде некоја мала точка, ама толку беше мала што не беше сигурен, дали ќе има бебче. Ми даде испитување преку крв-beta hcg. Сабајлево правев и тест дома и имаме II цртички. Чекам резултати од крв, па ке видиме. Пресреќнаааааа На сите ви посакувам вакво прекрасно утро, со убави вести.
Честитки мила, со лесно да си помине бременоста и за девет месеци да си нишкаш бебуле. Добра вест за убав почеток на денот, а можеби и за месецот