@em4e_baby и мене искрено месецов ме столчи,каснеше малку,па трчање накај вц на две минути.... Веќе по навика погледнувам во тоалетната на секое бришење,до толку ме зеза потсвеста.Не знам да се исплачам јас,таква сум со крута надворешност.Од саботата имам болки во желудник и никаков апетит,со сила јадам за да не паднам,и тврдам дека не сум под стрес и не се нервирам,а знам добро што ме “јаде”. Кешки да беше лесно да се откаже човек,да е работа,факултет,ќе се сменат одма ама ова... Имаме сите и добри и лоши денови,со смеа и солзи,со надеж и очај,ама верувам дека кога-тогаш ќе држиме бебе во раце Оли и Ларче
Така е!! Се сложувам целосно!! И длабоко во себе верувам дека сите ќе излеземе од оваа борба како победници!!!
Добро е фала ви женски ми олесна ме бунеше LH незнаев каде да гледам за да споредам се надевам следнава инс ќе ми биде успешна а и на сите други пуштам цела среќа сите да успееме ве гушкам
Можеби сум ти кажала, ама ти се восхитувам на позитивноста. Вака позитивни треба да сме сите, затоа што само така полесно се пребродува секој проблем
Добро ни дојде, и побрзо да си добиеш позитивен тест. И тебе девојко млада добре дојде и исполнување на желбата што побрзо И никогаш не заборавај тоа што потешко се добива е поблаго
Девојки, како сте? Јас овој месец се испобоцкав, хормони испитав,уште на 22 ден ми остана, а утре крвна слика и за хепатити и сида. Ме фати паника, матичниот ми рече, можно е да сте прележале, а да не сте знаеле дека за тоа станува збор. Е си реков уште тоа ми фали, вие како сте поминувале на овие тестови?
Ти благодарам за комплиментот и за убавите желби. Се согласувам целосно, се што се постигнува со напор, се цени повеќе. И е поблаго
Денес ми е 20 ден од циклус. Месецов правевме хсг на 8ми ден од циклус. Фативме нешто од плодните денови. Е сега, стомаков од вчера ме боли тапо како за добивање и кичмата, ама мноогу е рано, премногу рано. Да дополнам и тоа дека градите ми се тврди и со болни брадавици на допир. Не е јака болка ама ме изморува. Се прашувам до што е. Нешто позитивно, м? Ве гушкам сите до една!
Јас пред бременост имав исти симптоми како за мензис. Ама скроз исти. Дента кога требаше да не добијам имав и страшна вртоглавица и одма знаев дека сум бремена
Мила дај боже да е бременост.Инаку шансите после хсг третман се поголеми поради прочистените канали,така да мисли си позитивно.. Убав ден на сите девојки
Искрена да сум драга, ова и чекав да ми го каже некој. Да ме поттикне малку Господ на сите да ни ги слушне молитвите! Нека месец ноември го одбележиме со позитивни тестови.
Девојки здраво Незнам дали да сум тажна или среќна што така се заврши мојата бременост Ми доцнеше пет дена си реков ќе почекам барем да бидат седум па ќе направам тест. Во петокот на слава прокрварев многу не сум ни знаела дека сум бремена правец Ре медика докторот вика бремена си само 5 недели но безнадежно е не се задржало ништо немаше потреба ни киретража да ми прават вика сама ќе се исчистиш само ми дадоа антибиотик да пијам а немав ни некој јаки болки.И вчера бев на преглед само така уште по неколку траги од крв како пред завршување. Што се случи незнам дали предходниот месец имав бактерија( на плуќата) па ме отру матичната со антибиотици.A можеби и подобро вака со толку лекови ќе ме јадеше нешто од внатре. Извинете ме за постов ЕДИТ;Терапијата што ја пиев се покажа супер дека делува Нареден месец ќе правам пауза И ќе правам новогодишно бебе
Жал ми е , но ете животот не учи и на овие работи за жал. Одмори малку па Господ ќе даде новогодишен подарок Те гушкам силно
Ох душо многу ми е жал..како и да е собери сили и храбро продолжи понатаму..ајде сега сите да се фрлиме на гушкање и милување со мм и за нова год.да си ја пречекаме со полни мешиња.. душо те гушкам силно и побрзо да се соземеш и идемо даље